MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. Felicitari, urări si sms-uri pe care le poţi trimite celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei.

MESAJE de SFÂNTUL ANDREI. Felicitari, urări si sms-uri pe care le poţi trimite celor care îşi sărbătoresc onomastica de Sf. Andrei.

Nume derivate din Andrei sărbătorite de Sf Andrei I Semnificația numelui Andrei

În 30 noiembrie îl sărbătorim pe Sfântul Andrei si bineînțeles îi sărbătorim si pe toți aceia care poarta numele Andrei sau nume derivate din acesta. Aproape 720.000 de romani, dintre care 368.523 bărbați si 349.079 femei, își sărbătoresc onomastica de ziua Sfântului Apostol Andrei.

Astfel, 717.602 cetățeni romani poarta numele Sfântului Apostol Andrei.

Din totalul româncelor care își sărbătoresc onomastica, 293.745 poarta numele Andreea, 26.325 pe cel de Andra, iar alte 21.442 femei se numesc Andrea. De asemenea, 7.205 femei au numele Andreia, iar alte 356 – Andruța sau Andrușa.


MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI.Cineva de sus te iubește, iar cineva de jos te iubește și mai mult! La multi ani te iubesc! Pe măsură ce îți sărbătorești ziua onomastică, îți doresc multă sănătate, fericire, succes și numai zile însorite!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 2.Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 3.În ziua numelui tău, îți doresc tot binele, fericire, sănătate și toate dorințele tale să se împlinească. La multi ani! 

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 4.Fie ca sfântul care poartă numele tău să te ocrotească în fiecare zi. Îți doresc la mulți ani, un viitor reușit și momente frumoase!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 5.Fie ca sfântul care-ți poartă numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ți aducă pace și liniște, să nu lase speranța să se stingă din sufletul tău. Îți doresc la mulți ani, un viitor reușit și momente frumoase! 

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 6.Cerul albastru fără nori, să fie pe drumul tău, să ai doar noroc și fericire în viața ta! La multi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 7.Fie ca, începând din această zi sfântă, pe drumul tău lin al vieții, să existe întotdeauna o rază de soare care să-ți aducă fericire și fericire. La multi ani Sf. Andrei! 

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 8.Îți doresc la mulți ani, pentru că ai acest nume și fie ca Sfântul Andrei, pe care-l cinstiți cu acest nume, să vă privească de sus și să vă dea fericirea și liniștea sufletească pe care o doriți. 

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 9.Astăzi, de ziua ta onomastică, îți doresc și eu să fii iubită și să ai tot ce îți dorești. La multi ani!

MESAJE DE SFÂNTUL ANDREI 10.Sper ca in ziua in care iti va fi numit numele, toate dorintele ti se vor indeplini, esti fericita draga, nu mai este nimic altceva decat bucurie in viata, iti doresc din suflet la multi ani!

Comentarii