MESAJE de Sfinţii Arhangheli MIHAIL și GAVRIL

Mesaje și urări de Sfinții Mihail și Gavril.

In aceasta zi, 1.250.000 de romani isi sarbatoresc ziua numelui.

Pe data de 8 noiembrie creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Mihail și Gavril.

În limba ebraică, Mihail se traduce prin “Cine-i ca Dumnezeu”, iar Gavril se traduce prin “Dumnezeu este puterea mea”.

Numele derivate din Mihail: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea sau Mihu… iar numele derivate din numele Gavril sunt: Gabriel,Gabriela, Gabi, Gabita, Gavriil,Gavrila.

Mesaje si sms de Sfântul Mihail și Gavril:

"În ziua Sfinților Mihail și Gavril, îți trimit cele mai bune gânduri! Fie ca îngerii să vegheze mereu asupra ta și să-ți aducă bucurie și binecuvântări. La mulți ani cu sănătate și prosperitate!"

Mesaj de felicitare:

"Sărbătorim astăzi curajul, dreptatea și lumină aduse de Sfinții Mihail și Gavril. Fie ca viața ta să fie mereu plină de îndrumare divină și să ai parte de bucurii neîncetate. La mulți ani!"

Pentru cei dragi:

"În ziua Sfinților Mihail și Gavril, vă doresc dragi mei, să fiți înconjurați de iubire, protecție și împliniri. Să aveți o zi binecuvântată și sănătate de fier. La mulți ani!"

Gânduri de lumină:

"Sfântul Mihail și Gavril să aducă în viața ta lumina credinței, puterea curajului și blândețea iubirii. Fie ca îngerii să-ți călăuzească pașii mereu. La mulți ani cu fericire!"

Sănătate și armonie:

"În această zi specială a Sfinților Mihail și Gavril, îți doresc sănătate deplină, armonie în suflet și izbânzi în toate demersurile tale. La mulți ani plini de bucurie și lumină!"

Pentru prieteni:

"La Sfinții Mihail și Gavril, vă trimit gândurile mele cele mai bune. Prieteni adevărați sunt ca îngerii, mereu alături de noi. Să aveți o zi minunată și să vă bucurați de fiecare clipă împreună. La mulți ani!"

Bucurii și reușite:

"În ziua Sfinților Mihail și Gavril, să vă fie viața plină de bucurii, iar drumul vostru să fie luminat de reușite și realizări. Cu dragoste și gânduri bune, la mulți ani cu sănătate!"

Fie ca aceste mesaje să aducă zâmbetul pe fețele celor dragi în ziua Sfinților Mihail și Gavril!

Comentarii