Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. 21 mai La mulţi ani de Sf. Constantin şi Elena

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena. 21 mai La mulţi ani de Sf. Constantin şi Elena

Foarte multi romani poarta numele de Constantin ori derivate din aceste nume, cum ar fi Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanta, Constantiu, Costandin(a), Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina, Costel(us), Costelica, Costi(ca), Costas, Tica, Ticu, Titi(sor), Titel(us), Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, Tanta, Tantica, Tanti sau numele de Elena ori derivate dina cest nume, cum ar fi Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuta, Ilenus(a), Ilinuta, Leana, Lenuta, Lenus(a), Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor, daca ai un iubit sau iubita, prieten sau prientena cu numele mentionat mai sus, trimite-ti aceste sms, urari, felicitari, mesaje onomastica pentru ziua lor!- Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

- La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

- Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!

- Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La Multi Ani!

- Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!

- Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!


Comentarii