Mesaje de Sfântul Gheorghe; La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!

Mesaje de Sfântul Gheorghe; La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi onomastica!

Pe 23 aprilie se sărbătoreste Sfântul Gheorghe, ocazie cu care puteti trimite un mesaj de urare celor dragi ce poartă numele Gheorghe, George, Gherghina, Gheorghita, Georgeta, Georgiana

Iti urez "La multi ani" pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Gheorghe, pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.



Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

De ziua numelui tău, îti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si să ti se îndeplinească toate dorintele pe care o sa si le pui. La multi ani Gheorghe”

Fie ca începând cu aceasta zi toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece, sa ai doar zile însorite si pline de bucurie. La multi ani

Dragă Gheroghe, de ziua numelui tău îti dorim un sincer "LA MULTI ANI" să ai parte de multi bani, sănătate si voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani, Georgiana!

La Multi Ani Gheorghe si sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale !

Mesaje de Sf Gheorghe pentru apropiaţi:La Mulţi Ani, Gheorghe, şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale!


Comentarii