MESAJE 8 MARTIE:Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege, profesoare, invatatoare

MESAJE de 8 MARTIE, Ziua Femeii.Urări, felicitări prin SMS pentru femeile din viaţa voastră

MESAJE 8 MARTIE pentru SOTIA MEA

Astăzi este 8 martie! Vreau să-ți doresc multă bucurie și fericire! Tu ești regina mea! Pentru tine azi sunt toți trandafirii! Fii mereu frumoasă, fermecătoare, înțeleaptă. Distrează-te în această zi!

Bucurie, fericire, sănătate, dragoste – asta îți doresc în ziua festivă de 8 martie. Este și ziua bucuriei și frumuseții, când pot să-ți doresc  numai zâmbete și toate florile lumii!

MESAJE 8 MARTIE pentru iubită


„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

MESAJE 8 MARTIE pentru Invatatoare

La multi ani cu ocazia zilei de 8 Martie pentru doamna invatatoare!

8 Martie Un buchet de flori pentru doamna invatatoare!

MESAJE 8 MARTIE pentru Profesoare

„Doamna profesoară, fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„Doamna profesoară, vă urez un sincer la mulţi ani de Ziua Femeii”

MESAJE de 8 MARTIE pentru MAMA

Intr-o zi cu soare in care miroase a sărbatoare, iti dau si eu mesaje primavaratice cu arome de martisoare si iti urez: „O primavara ca-n povesti!”

In aceasta zi de primăvara, cand toate florile zambesc pentru tine, primeste-n dar acest martisor alaturi de urarile mele de bine!

Mesaje de 8 Martie pentru Sefa

Sefa, fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

Mesaje de 8 Martie - La multi ani de 8 Martie sefa!1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani de 8 Martie sefa!

Mesaje de 8 Martie pentru Fata mea

Fetița mea, tu ești dragostea mea! Când te cuprind în brațe, simt de parcă zbor spre cer. Te sărut fierbinte și te felicit. Îți doresc o viață fericită!

Micuța mea pisică! Astăzi este sărbătoarea ta. Șterge toate gândurile neplăcute și cântă melodii blânde și tandre! Am nevoie de tine, vreau să-ți fiu mereu alături și să am grijă de tine! Ești cea mai frumoasă și mai veselă din lume!

Mesaje și Urări Educatoarei de 8 Martie

Draga noastră educatoare, vă felicităm cu ocazia zilei de 8 martie. Vă dorim fericire, gingășie, bucurie, respect, emoții frumoase, bună-dispoziție. Să nu existe nimic imposibil pentru o femeie ca dumneavoastră, iar succesul să vă urmeze!

Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, scumpa noastră educatoare! Vă dorim să rămâneți la fel de înfloritoare, veselă, plină de viață, săritoare la nevoie și bună. Fiecare zi să fie o poveste plină de minuni!

Comentarii