Mesaje de Valentine's day. Felicitari si Sms de Ziua Indragostitilor.

Mesaje și declarații de dragoste pentru persoana iubită

O doamna adevarata este una care poate face ca un barbat sa se comporte ca un gentleman. O asemenea persoana esti tu pentru mine.

Cand treci printr-o perioada proasta, adu-ti aminte ca exista Cineva in cer care te iubeste si are grija de tine si cineva pe pamant caruia ii pasa de tine- eu sunt acela.

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților. Urări, sms-uri și felicitări de Valentine`s Day

„Fiind departe de mine, pun sub îndoială ca oxigenul este mai necesar pentru viaţă decât prezenţa ta…” „Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toata dragostea din lume. Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!”



„Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot.”

„Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!”

Cele mai frumoase mesaje de dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor

„Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze pentru că știam că te voi visa. Azi dimineață m-am trezit cu zâmbetul pe buze pentru că nu ești doar un vis”

„Fiind departe de mine, am ajuns să pun la îndoială faptul că oxigenul este mai necesar pentru viață decât prezența ta…”

“Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”

Comentarii