Mesaje, sms, urări, felicitări Sfântul Vasile

Mesaje, sms, urări, felicitări Sfântul Vasile

Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani Vasile!

Vasile – Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani!



Mesaje de Sfântul Vasile. SMS-uri, URARI şi FELICITARI pentru cei dragi

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

Daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca atat ziua de astazi, cat si zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari si sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes!

Urari si mesaje de felicitare de Sf Vasile

Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La Multi Ani!

De ziua ce-ti surade-n prag / Si-i porti frumosul nume / Eu iti doresc tot ce-i mai drag / Si mai frumos pe lume! La multi ani Vasileee!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani dragul meu Vasile!

„De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasilica!” 

Mesaje si sms-uri de Sfantul Vasile – Texte pentru mesaje cu felicitari de Sf. Vasile

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

„Îţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară”.

Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani!

Comentarii