Mesaje si sms-uri de Craciun si Anul Nou pentru persoana iubita

Mesaje si sms-uri de Craciun si Anul Nou pentru persoana iubita

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Mesaje De Crăciun. Urări și Felicitări De Crăciun Pentru Persoana Draga

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.



Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, ca i-ati scris si c-o sa vina, sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa va aduca mult noroc!

Orice Craciun petrecut fara tine este ca un Craciun lipsit de magie. Reda magia Craciunului in viata mea si vino mai repede la mine! Nu-ti lasa sufletul pereche sa astepte!

Precum Mos Craciun aduce magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele! Te iubesc suflete pereche!

Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… Aceasta este dorinta mea pentru aceste Sarbatori!

MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si in anii urmatori!.

Tu completezi bucuria sarbatorii de Craciun, de fapt bucuria tuturor sarbatorilor din an… tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele.

Imi doresc de aceste Sarbatori sa fiu cu tine, sa impletim cununi de brad si flori, sa alergam de mana prin zapada si ninsori, sa ne iubim ca nimeni altii… te astept suflete pereche!

Imi lipsesti la fiecare bataie a inimii, la fiecare clipire, in fiecare secunda si in fiecare moment al zilei. Daca in acest Craciun nu voi fi langa tine, cu siguranta vei auzi chemarea batailor inimii mele… vor fi in fiecare clinchet de clopotel pe care il vei auzi in aceste Sarbatori.

Mesaje de Crăciun. Urări și felicitări pentru sărbători fericite

Pace, fericire, miros de cozonaci, gustul intepator al sarmalelor sunt doar putine dintre condimentele adevaratului Craciun. Nelipsitul Mos sa-ti aduca astea… si mai mult! Craciun Fericit!

Vine, vine Mos Craciun, Speram la un an mai bun… Craciun frumos tuturor, Un an nou, fermecator!

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, Ca i-ai scris si c-o sa vina, Sa-ti aduca in pumni lumina, Langa brad si langa foc, Sa-ti aduca mult noroc!

Draga mosule, stii bine, orice-ar fi eu cred in tine si te-astept cu nerabdare, langa bradul meu cel mare… sa primesc cadoul cel mai mare…

Comentarii