Treceți la conținutul principal

Mesaje si sms-uri de Craciun si Anul Nou pentru persoana iubita

Mesaje si sms-uri de Craciun si Anul Nou pentru persoana iubita

Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Mesaje De Crăciun. Urări și Felicitări De Crăciun Pentru Persoana Draga

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, ca i-ati scris si c-o sa vina, sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, sa va aduca mult noroc!

Orice Craciun petrecut fara tine este ca un Craciun lipsit de magie. Reda magia Craciunului in viata mea si vino mai repede la mine! Nu-ti lasa sufletul pereche sa astepte!

Precum Mos Craciun aduce magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele! Te iubesc suflete pereche!

Sa ne pierdem printre globuri si beteala, sa alergam prin ninsoare ca niste copii, sa ne ingropam in cadouri si sa ne iubim ca doi nebuni… Aceasta este dorinta mea pentru aceste Sarbatori!

MESAJE de CRĂCIUN: Urări de Sărbători pentru cei dragi

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si in anii urmatori!.

Tu completezi bucuria sarbatorii de Craciun, de fapt bucuria tuturor sarbatorilor din an… tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele.

Imi doresc de aceste Sarbatori sa fiu cu tine, sa impletim cununi de brad si flori, sa alergam de mana prin zapada si ninsori, sa ne iubim ca nimeni altii… te astept suflete pereche!

Imi lipsesti la fiecare bataie a inimii, la fiecare clipire, in fiecare secunda si in fiecare moment al zilei. Daca in acest Craciun nu voi fi langa tine, cu siguranta vei auzi chemarea batailor inimii mele… vor fi in fiecare clinchet de clopotel pe care il vei auzi in aceste Sarbatori.

Mesaje de Crăciun. Urări și felicitări pentru sărbători fericite

Pace, fericire, miros de cozonaci, gustul intepator al sarmalelor sunt doar putine dintre condimentele adevaratului Craciun. Nelipsitul Mos sa-ti aduca astea… si mai mult! Craciun Fericit!

Vine, vine Mos Craciun, Speram la un an mai bun… Craciun frumos tuturor, Un an nou, fermecator!

Pe la colturi unii spun, ca exista Mos Craciun, Ca i-ai scris si c-o sa vina, Sa-ti aduca in pumni lumina, Langa brad si langa foc, Sa-ti aduca mult noroc!

Draga mosule, stii bine, orice-ar fi eu cred in tine si te-astept cu nerabdare, langa bradul meu cel mare… sa primesc cadoul cel mai mare…

Postări populare de pe acest blog

Francmasoneria Stefan cel Mare și minunea de la Mãnãstirea Putna. Secrete bine păzite!

Francmasoneria Stefan cel Mare și minunea de la Mãnãstirea Putna. Secrete bine păzite! Poate sã parã curios acest periplu istoric care face usor trecerea de la atitudini evreiesti la Francmasonerie si apoi la complot si conspiratie planetarã. Cu toate acestea nu sunteti obligati sã credeti, sã acceptati, ci doar sã vã informati si sã vã puneti întrebãri, iar dacã ati devenit nelinistiti, nu vã rãmâne decât sã actionati. Pentru aceastã ultimã etapã este necesarã, dupã cum am vãzut, o prealabilã pregãtire, o luptã cu noi însine; cãci vai de cel care îsi propune sã actioneze si la prima tentatie (de coruptie, spre exemplu) cedeazã cu usurintã, aducând apoi si argumente în favoarea slãbiciunii sale. Se vor gãsi multi opozanti, unii plãtiti, altii convinsi, care în fata acestor dezvãluiri sã afirme cã nimic nu este adevãrat. Vor fi multi care vor spune: "Totusi, francmasonii nu sunt asa de rãi" sau "Cum se poate, francmasonii practicã chiar un fel de crestinism!". Atunci

Cantece, Texte si Versuri de Sfantul Ioan Botezatorul 7 ianuarie

Poezii pentru copii cu ocazia Sfantului Ion 7 ianuarie, cantece si texte pentru serbare de Sfantul Ion, Versuri frumoase de Sfantul Ioan Botezatorul Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! Nu pentru-o lopată de rumenă pâine, nu pentru patule, nu pentru pogoane, ci pentru văzduhul tău liber de mâine, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! Pentru sângele neamului tău curs prin şanţuri, pentru cântecul tău ţintuit în piroane, pentru lacrima soarelui tău pus în lanţuri, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! Nu pentru mania scrâşnită-n măsele, ci ca să aduni chiuind pe tapsane o claie de zări şi-o căciula de stele, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! Aşa, ca să bei libertatea din ciuturi şi-n ea să te-afunzi ca un cer în bulboane şi zărzării ei peste tine să-i scuturi, ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane! Şi ca să pui tot sărutul fierbinte pe praguri, pe prispe, pe uşi, pe icoane, pe toate ce slobode-ţi ies inainte, ridică-te, Gheorghe,

Craciun fericit in toate limbile pamantului

Cum se spune Craciun fericit in toate limbile de pe mapamond MESAJ CRĂCIUN FERICIT în afrikaans- Gesseende Kersfees MESAJ CRĂCIUN FERICIT în albaneză - Gezur Krishlindyet MESAJ CRĂCIUN FERICIT în algonquină - Mitho Makosi Kesikansi MESAJ CRĂCIUN FERICIT în amharică - Melkame Yeledet Beale MESAJ CRĂCIUN FERICIT în apaşă - Gozhqq Keshmish MESAJ CRĂCIUN FERICIT în arabă - Idah Saidan Wa Sannah Jadidah MESAJ CRĂCIUN FERICIT în armeană - Shenorhavor Dzenount MESAJ CRĂCIUN FERICIT în azeră - Tezze Iliniz Yashi Olsun MESAJ CRĂCIUN FERICIT în bamoun - Poket Kristmet MESAJ CRĂCIUN FERICIT în bască - Zorionak eta Urte Berri On MESAJ CRĂCIUN FERICIT în belgiană - Vrolijke Kerstmis MESAJ CRĂCIUN FERICIT în bengali - Shuvo Boro Din MESAJ CRĂCIUN FERICIT în bretonă - Nedeleg Iaouen MESAJ CRĂCIUN FERICIT în britonă - Nadalik looan na looan MESAJ CRĂCIUN FERICIT în bulgară - Cestita Koleda MESAJ CRĂCIUN FERICIT în cehă - Vesele Vanoce MESAJ CRĂCIUN FERICIT în chineză