SHAMBALLA: 5000 CARTI KANJUR SI TANJUR

Ce este Shamballa?

Shamballa este cunoscută în tradiţia ezoterică a popoarelor din nordul Indiei şi Tibet fiind tărâmul celor iluminaţi. 

Acolo îşi au sălaşul o serie de Maeştri Spirituali care ajută omenirea în dezvoltarea şi evoluţia ei spirituală, aceştia fiind cunoscuţi sub denumirea deea de Maeştri Ascendenţi. 



Există maeştri care utilizeză denumirea de Shamballa Reiki, în timp ce alţi maeştri folosesc numele de Vindecare Multidimensională Shamballa.

Mai întăi trebuie precizat că sistemul Shamballa lucrează cu un mixaj de mai multe tipuri de energii, printre care se regăsesc:

1. Forţa Universală a vieţii (recunoscută adesea sub numele de Reiki);

2. Energia Mahatma, a spiritului liber;

3. Energia Maeştrilor Ascendenţi;

4. Energia Conştiintei Hristice;

5. Energia Arhanghelului Mihail;

6. Energia argintiu-violetă a lui Saint Germain;

7. Energia dată de Merkaba;

8. Energia dată de tehnicile sacre Merkaba;

9. Energia dată de cele 352 de simboluri folosite în acest sistem.

Vindecarea Multidimensională Shambala, aşa cum a fost redată omenirii de Maestrul Saint-Germain, a fost extinsă până la a include toate cele 352 de simboluri ale   sistemului iniţial. Atlanţii erau pregătiţi pentru numai 22 grade, noi suntem azi gata pentru întregul sistem. 

De ce 352 de simboluri? Acesta este un alt număr de maestru, există câte un simbol pentru fiecare din cele 352 degrade de iniţiere care trebuie parcurse în drumul nostru înapoi spre Sursă. 

Cele 352 de simboluri Shambala n-au fost dezvăluite până acum întrucât conştiinţa de grup a omenirii nu se afla la nivelul corespunzător pentru revelarea lor. Cele 352 de simboluri nu se află într-un manual care trebuie memorat, ci introduse direct în câmpurile Merkaba activate.    

Existenta celor 5000 carti KANJUR SI TANJUR care explica calea ce ar duce la SHAMBALA, i-ar lua unui om de rand mai mult de o viata sa citeasca si sa descifreze acest mister!

Chiar daca altii ii neaga existenta noi,  simtim existenta SHAMBALEI!

Comentarii