TERAPIA CU APA. ELIXIRUL VIETII APA VIE

Terapia cu apa. Efecte tratament. Apa vie Elixirul vietii

Apa este elixirul vietii. De aceea nu este de mirare faptul ca apa poate fi folosita intr-o terapie de slabire. Terapia cu apa a fost folosita de indieni in modul lor de vindecare numit "Ayurveda". De asemenea aceasta terapie a fost folosita de catre japonezi si chineji in diverse tehnici ale medicinei traditionale. Ea este folosita in tratamentul: migrenelor; al problemelor circulatorii; diabet; afectiuni renale si hepatice; gastrice; constipatie; otite. Dar sunt si niste contraindicatii cum ar fi: hipertensiune arteriala; insuficienta cardiaca; glaucom; edeme; adenom de prostata sau vezica hipertona

De ce este apa atat de importanta?

75% dintre celulele corpului nostru sunt alcatuite din apa. Acest lucru arata cat de importanta este pentru noi refacerea depozitului de apa pierduta prin diverse procese biologice ale corpului.

Majoritatea oamenilor cred ca este adevarat sa consume zilnic aproximativ 8 pahare de lichide, printre care sunt incluse si cestile de cafea sau alte bauturi. Cele 8 pahare de lichide necesare corpului intr-o zi trebuie sa fie apa curata. Apa pura este una dintre putinele arme ce le putem folosi pentru a scapa de toxinele din corpul nostru.



In ce consta terapia cu apa?

De indata ce v-ati trezit, fara ca macar sa va spalati pe dinti consumati 4-6 pahare de apa. Se recomanda ca aceasta sa fie plata sau fiarta si racita, dupa ce ati baut cele 4-6 pahare cu apa asteptati 45 minute dupa care puteti servi micul de jun. De asemenea intre mesele de pranz si cina este necesar sa beti 2 pahare de apa.

Cum ajuta terapia cu apa in procesul de slabire?

Atunci cand consumati apa dimineata corpul dumneavoastra incepe deja sa elimine toxine si sare prin urina. De asemenea toate enzimele din corp responsabile cu descompunerea grasimii, au nevoie de apa ca si solvent. Deci fara apa suficienta indiferent de ce dieta urmati,va fi imposibil sa slabiti. Consumul de apa este cel mai important factor intr-o dieta de slabit, apa va mai ajuta si la recuperarea apetitului.

Terapia cu apa este compatibila cu orice dieta echilibrata si o va consolida. Majoritatea persoanelor au conceptia gresita ca nemancand vor reusi sa slabeasca. Infometarea este una dintre cele mai nocive tehnici de dieta existente, daca va infometati data viitoare cand veti consuma alimente, corpul va stoca si le va transforma in grasime ca si o masura de siguranta.Sfatul nostru este sa combinati terapia cu apa cu o dieta echilibrata, redusa in carbohidrati si bogata in fructe si legume. Astfel va garantam ca aceasta este o cale sigura spre o pierdere in greutate.

Care este terapia cu apa propusa de Valeriu Popa? Ce este terapia cu apa?

Terapia cu apa de Valeriu Popa

Procedeul este simplu. Se bea dimineata apa pe stomacul gol. Apa trebuie sa fie filtrata si la temperatura camerei. Nu se tine niciodata la frigider. Apa se bea in prima jumatate de ora dupa trezire, zilnic si se evita orice intrerupere, mai ales in primele 21 de zile. Acest procedeu e bine sa fie continuat cat mai mult posibil. Efectele cresc proportional cu deprinderea si continuitatea practicii. Se incepe cu 1,5 litri si, in circa 2-3 saptamani, se va ajunge la cantitatea optima de 3,5 litri.

Terapia poate fi facuta toata viata sau cel putin 3 luni/an, ultima luna servind la retragerea gradata din practica.

Efecte benefice si chiar miraculoase s-au inregistrat in toate bolile: cancer, afectiuni ginecologice, afectiuni ORL, migrene, hipertensiune, anemii, reumatism, paralizii, obezitate, artrita, tuse, astm, TBC pulmonar, meningita, afectiuni hepatice, hiperaciditate, colita, constipatie, hemoroizi, diabet, etc.


Comentarii