Mesaje 8 Martie.Urari frumoase pentru Ziua Femeii.

Felicitari de 8 Martie sexului frumos.

O rază de soare, o floare, o pată de verdeaţă şi dragostea mea necondiţionată, La mulţi ani, de Ziua Femeii, iubita mea!

Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!

Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!

Dacă ţi-aş trimite 1.000 de flori, tot nu ar fi suficient să întruchipez frumuseţea, candoarea şi blândeţea ta. Te iubesc, femeie minunată!



1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita. Iti doresc o zi speciala, la fel ca tine. La multi ani, de Ziua Femeii!

Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii. La multi ani, tuturor femeilor!

Aceasta zi este o ocazie deosebita sa va aducem cele mai sincere si frumoase urari de bine, sanatate, prosperitate dumnevoastra care sunteti atat de drag pentru fiecare dintre noi. La multi ani, de Ziua Femeii!

Fie că primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 MARTIE cât mai frumos!

În această zi specială, vreau să aduc primăvara în sufletul tău, împreună cu toată iubirea mea! La mulţi ani!

Îţi doresc o primăvară frumoasă în suflet şi în gând! Să ai parte de tot ce îţi doreşți. La mulţi ani de 8 Martie!

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI!

Fie că ziua de 8 Martie să-ţi aducă țoață lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi țoață fericirea de pe pământ. La mulţi ani!

Mesaje de 8 martie pentru mama

Mamă, te iubesc, pentru mine eşți unică, eşți primăvara mea însorită!

Mama – cel dintăi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urmă vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.

Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii!

Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea! 

Comentarii