Mesaje de Sfantul Vasile.Pe 1 ianuarie este sarbatorit Sfantul Vasile cel Mare

Felicitari de Sfantul Vasile - La multi ani Vasile 

Pe 1 ianuarie aproximativ 600.000 de români își sărbătoresc onomastica, de Sfantul Vasile, dintre care, potrivit statisticilor Direcției pentru Evidența Persoanelor și administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, peste 580.000 sunt bărbați și restul femei

Mesaje de Sfântul Vasile - Urări și felicitări de Sfântul Vasile pentru sărbătoriți

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o sa ţi le pui. La mulţi ani, Vasile!

Cu ocazia acestei sărbători, puteţi trimite un gând frumos şi o urare de bine prietenilor, rudelor, colegilor, cunoştinţelor tale care poartă numele Sfântului Vasile.

Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani, Vasile! 

Iţi urez La mulţi ani, pentru că porţi acest nume şi fie ca Sfântul Vasile pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să iţi dăruiască fericirea dorită şi liniştea interioară.

Anul Nou care începe azi să îţi aducă numai bucurii şi împliniri. La mulţi ani Vasile!

Vasile, Vasileca sa aveti Un An Nou cu bucurii, sa aveti parte de iubire si nu in ultimul rand de foarte multi bani.

Te felicit cu ocazia zilei tale de nume, dorindu-ți multă sănătate și realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite și cumpăna dintre ani să te găsească mai fericit decât ai fost până acum și să rămâi așa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieții. La mulți ani, Vasile!

Să primești flori de ziua ta… Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare… La mulți ani, Vasilica!

Să știi ce cauți în viața, să ai norocul de a obține și de a păstra ceea ce căutai și să-ți dai seama când ai găsit… La mulți ani, Vasile. 

Cu ocazia zilei onomastice îţi urez la mulţi ani de Sfântul Vasile!

De ziua numelui tău să vină Sfântul Vasile în casa ta cu daruri sfinte. La mulţi ani, Vasile!

Comentarii