Felicitari de Sfintii Mihail si Gavril. Cele mai frumoase urări şi sms-uri

 MESAJE de SFANTUL MIHAIL şi GAVRIIL.Felicitări, urări și mesaje SMS pe care le poți trimite familiei, prietenilor sau colegilor

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani, Gabi!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului La mulţi ani!



Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Draga Mihai / Mihaela / Gavril Gabriel/ Gabriela, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Scumpă Mihaela, îți doresc să îți sărbătorești ziua numelui înconjurată de sănătate, fericire și de privirile pline de iubire ale celor dragi ție!

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbătorii. La mulți ani, Mihai!

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele. La mulți ani, Mihaela!

Comentarii