Mesaje de Sfântul Alexandru.30 august Sfântul Alexandru Protectorul Omenirii

Mesaje de Sfântul Alexandru * Felicitări de Sfântul Alexandru * Urări de La multi ani de Sfântul Alexandru: Astăzi este zi de petrecere pentru cei care poartă numele de Alexandru, Alexandra, Sandu, Sanda, Sandra şi prietenii lor. În 30 august, în calendarul creştin ortodox, se sărbătoreşte Sfântul Alexandru.E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. La mulţi ani!

Un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire!
https://alba24.ro/sfantul-alexandru-idei-pentru-mesaje-de-felicitare-de-ziua-numelui-229258.html

MESAJE PT SF ALEXANDRU. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele! La multi ani, Alex!

MESAJE SI URARI DE SF ALEXANDRU. La multi ani si Sfantul Alexandru sa te calauzeasca mereu!

LA MULTI ANI ALEXANDRU. Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-implineasca!”

https://jurnaldecraiova.ro/mesaje-de-sfantul-alexandru-2020-idei-de-urari-felicitari-si-sms-uri-pe-care-le-puteti-trimite-celor-dragi-de-ziua-numelui/

La multi ani plini de bucurii, iar Sfântul Alexandru să te călăuzească mereu!

Să-ti dea Domnul sănătate, judecată înteleaptă, viată lungă pământească, ce doresti să se-împlinească!”

La multi ani, Alexandra/Alexandru. În viată să te împiedici de un bolovan de noroc, să calci într-o baltă de fericire, să te stropesti din cap până în picioare cu iubire si să fii sănătoasă!
https://www.click.ro/news/national/mesaje-de-sfantul-alexandru-cele-mai-frumoase-urari-si-felicitari-pentru-rude-si

Comentarii