Semnificatii Interpretari vise: Cale ferata


Semnificatii Interpretari vise: Cale ferata

Ce inseamna daca am visat aseara o "Cale ferata"?


Daca visezi o "cale ferata"va trebui sa fi mai atent la afacerile pe care le-ai initiat fiindca dusmanii incearca sa te distruga.

Femeile tinere care viseaza o cale ferata vor calatori pentru a-si vizita prietenii si se vor bucura de multa atentie.

Traversarea intersectiilor de cale ferata prevesteste o perioada plina de griji si de munca grea.

Traversarea unei cai ferate este semnul unor viitoare bucurii produse de talentul tau in afaceri.

Daca sina de tren pe care o visezi in vis este inundata de apa curata , placerile vor pune in umbra necazurile pentru un timp dupa care acestea din urma te vor asalta din nou.


Calea ferata este o cale de comunicatie si reprezinta mijlocul de transport terestru, destinat circulatiei vehiculelor prin rulare pe sine sau cabluri.(Wikipedia)

ferata - definitie si paradigma
FERÁTA, ferate, adj. (In sintagma) Cale (sau linie) ferata = drum special amenajat prevazut cu sine, pe care circula trenurile; drum-de-fier. – Din fr. [voie] ferrée.


Trecerea la nivel cu calea ferata

Art. 136.
(1) La trecerea la nivel cu calea ferata curenta, conducatorul de vehicul este obligat să circule cu viteza redusa si să se asigure că din partea stanga sau din partea dreapta nu se apropie un vehicul feroviar.

(2) La traversarea caii ferate, pietonii sunt obligati sa se asigure ca din stanga sau din dreapta nu se apropie un vehicul feroviar.

Acesta este un fragment din Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice din 04.10.2006.

Comentarii