SMS-URI de iubire,sms text, 14 februarie, Ziua Indragostitilor

SMS-URI de iubire,sms text, 14 februarie, Ziua Indragostitilor


Sarutul tau fin si buzele fierbinti imi ating visurile precum o floarea-n florit in mine si gandul de dragoste aproape-a rupt petala.

2.Soarele nu ar fi portocaliu, marea nu ar fi albastra, eu nu as fi fericit daca nu ai fii tu.

3. Sunt 6 miliarde de oameni in lumea asta. Nu stiu de ce-ti dau mesaje. Poate pt ca 5.999.999.999..de oameni nu te pot inlocui!

4.Dragostea este ca un edifiuciu, iar piatra care sta la temelia acestuia este iubirea, si fiecare zi care trece este inca o caramida pusa la temelia lui. Dar dintr-o singura greseala poate dintr-o vorba spusa in vant, edificiul ce cu greu l-ai cladit, se poate darama, si atunci iti va lua poate mult timp ca sa reconstruiesti ceea ce ai daramat



5.Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant. Te iubesc, te voi iubi, si chiar daca soarta ne va desparti, iubirea noastra va sta acolo sus scrisa-ntr-o stea.

6.Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ,,

7.Tu esti visul meu …unicul meu vis …as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te string asa de tare incit TU si EU sa devenim un singur suflet.

8.  Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima, doar una care sa-mi inece obrazul, sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

9.Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii… atunci EA este sensul, daca nu… EA ar trebui sa fie…

10. Buzele tale par sa se simta singure. N-ar vrea sa le intalneasca pe ale mele!

Comentarii