Modele de unghii de Craciun sau Anul nou


Modele de unghii de Craciun sau Anul nou

Ce modele de unghii si ce culori sunt la moda de Craciun sau Revelion ?


Craciunul si sarbatorile de iarna sunt printre cele mai importante evenimente. Pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa intampine sarbatorile de iarna cu unghii pe masura, noi va ajutam cu cateva modele ale unor artisti din intreaga lume.
Mata sidefata sau lucioasa? Oja sidefata trebuie folosita ocazitional pt ca in timp afecteaza textura naturala a unghiilor. Pentru oja zilnica este bine sa folositi o oja cu textura mata mai ales cu un machiaj discret si natural. Oja lucioasa adauga un plus de rafinament oricarei tinute si se potriveste cel mai bine doamnelor si domnisoarelor foarte romantice si foarte atragatoare.




Lacul de unghii cu textura transparenta sau laptoasa in nuante naturale de roz, crem sau de bej iti da o alura eleganta indiferent de tinuta pe care o ai. Este alegerea discreta atat pt cea de zi cat si pt cea de seara persista foarte mult pe unghie. Se mai poarta un lac de unghii pastelat indiferent de lungimea unghiei dar cel mai bine se vede pe unghia medie.
Rosu intens varianta feminina este potrivita mai ales pentru seara si se asorteaza perfect cu un ruj de buze lucios sau in aceeasi nuanta cu rosu. Daca nuanta rujului este diferita de cea a ojei efectul va i artificial si neplacut. Poti purta unghii rosii atat la rochia clasica neagra cat si la orice tinuta uni.

Culorile inchise perfecte seara , daca vrei sa atragi atentia asupra mainilor, opteaza pt culori inchise intense cum ar fi: maro - ciocolata, violet, bleumarin in sau mov - culoarea prunei. O astfel de oja se potriveste perfect la unghiile scurte si la un machiaj intens al ochiilor. Daca ai tenul inchis e mai bine sa eviti nuantele de violet, opteza in schimb pt tonurile de alb sau gri. Poarta astfel de nuante seara la o tinuta stralucitoare pt o aparitie extraordinara.

Manichiura frantuzeasca 

Este foarte eleganta simpla si se potriveste oricarei tinute, este drept ca iti trebuie mai mult timp pt a realiza acest model, dar este potrivit oricarei vestimentatii. Mainile pot fi o veritabila carte de vizita , iar daca unor maini ingrijite curate si hidratate adaugam si o manichiura originala avem toate sansele sa creem o impresie buna celor din jur.

Manichiura French, 

Chiar si in varianta cu negru sau culori electrice, este deja de domeniul trecutului. Daca vrei sa fii admirata si, de ce nu, invidiata de toate prietenele tale, trebuie sa incerci manichiura marmorata (sau water marble nail art, cum o numesc americanii)

Idei noi pt unghiile voastre de la saptamana modei din New York buline din prezentarea Kate Spade un look multicolor de la Cynthia Rowley si o tehnica de aplicare ciudata , dar cool de la M.Patmos.
Vestea cea buna in iarna aceasta in materie de manichiura este ca au revenit in trend culorile fluorescente si culorile ciudate , accentul cade in acest sezon rece pe culori dragute nuante purtabile si cremoase de bej. Cele mai populare culori de rosu clasic , culorile pastel, nuante moi de galben in combinatie cu diferite umbre inchise sau manichiura cu aplicatii metalice. Inceputul iernii nu aduce prea multe schimbari in ceea ce priveste moda picturilor pe unghii, vi se recomanda sa alegeti un model de unghie care sa va defineasca personalitatea dar cu care sa va simtiti foarte bine si mandre de ceea ce a-ti realizat. Cele mai la moda picturi pentru unghii de craciun sau de Revelion sunt cele care ilustreaza imprimeuri de toate felurile incepand de la buline si ajugand pana la animal print , unghii care sunt pictate cu asemenea modele sunt in topul celor la moda in acest sezon. Pe de alta parte se poarta extreme de multe imprimeuri florare dar si cele asimetrice realizate din combinatii inedite de culori.

Un alt trend in acest sezon rece este cel in care va pictati unghiile cu modele reprezentative pentru perioada sau evenimentul la care o sa participati. Exista o multime de modele de picturi pt unghii destinate sarborilor de iarna , nu ezitati sa va pictati pe unghii fulgi de nea, reni sau chiar pe Mos Craciun.

O alta tendinta a anului este pictura stralucitoare in tendinte sunt strasurile, sunt micile diamante adaugate pe unghii, chiar si lantisoare, pene si toa celelalte accesorii la care va puteti gandi.

Modele de unghii false de Craciun sau de Anul nou

Nu mai sunt o noutate indiferent de manichiura pe care ti-o doresti , portelan, gel sau plastic, sunteti in tendinte si se poarta unghiile in culori luxoase si cu accesorii deosebite insa nu prea mari. In ceea ce priveste forma trebuie sa stiti ca in acest sezon rece se poarta forma alungita in model de migdala, o forma cu totul si cu totul deosebita, dar se poarta si unghia patrata sau rotunda.


Iarna aceasta se poarta unghiile accesorizate cu tot ce este posibil, incepand de la zale la pene si mici bucati de sticla.
Manichiura Ombre sau manichiura in degrade de Craciun sau de Anul nou, trebuie sa ai foarte multa rabdare pentru realizarea acestei manichiuri, pt a realiza aceasta manichiura aveti nevoie de lacuri in nuante complementare sau nuante color Block insa cea mai frumoasa combinatie este cea a nuantelor in degrade de la cea deschisa pina la cea inchisa.

Modele Unghii False: Diamond Nails, Pipe, Acril, Gel, Matase

Ce sunt unghiile false?
Unghiile false sunt extensi ale unghiei naturale ce ofera un aspect estetic si uniform lipsit multor doamne si domnisoare. Unghile false sar in ajutorul doamnelor care nu au timp sa isi intretina unghiile naturale, acestea oferindu-ti o calitate de durata fara a se invechii sau fara a se exfolia.

Materialele folosite in unghiile false: gel, acryl, sau fibra de sticla, nu sunt daunatoare unghiei si in acelasi timp imita perfect unghia naturala. In momentul aplicarii unghiilor false pot aparea diferite dificultati care nu se sunt cunoscute.

Ingrijirea unghiilor ar trebui sa fie primordiala pt fiecare persoana in parte. Unghiile sanatoase , frumos ingrijite reprezinta una dintre cartile noastre de vizita , avand beneficii estetice  igenice si subliniind un stil de viata sanatos. Difersele probleme de aspect ale unghiilor pot fi inlaturate printro ingrijire corespunzatoare realizate de profesonisti in arta intretinerii si infrumusetarii unghiilor.

Unghii false Pipe - step by step: pentru o aderenta puternica pregatesc suprafata unghiei.
Mod de realizare: Se indeparteaza cuticulele cu instrumentul pentru impingerea si indepartarea cuticulelor . Cu pila media formezi marginiile unghiilor si inmatuesc suprafata unghiei.Aplic sablonul mov argintiu in mod corespunzator , apoi folosesc Nail Prep sau dupa uscarea Primerului, aplic pentru strat de baza din DN Clear praf . Urmatorul pas este pregatirea liniei de zambet din DN praf acryl roz , la margini folosesc praful colorat DN O41 , il formezi si in timpul uscarii a marginiilor adaugam sclipici mov inchis. Toata unghia sigilez cu DN clear praf. Dupa uscare indepartez sablonul, folosesc pila dura, si pila medie, cu ajutorul careia formez unghia. Cu buffer roz rafinez suprafata unghiei , finalizez linia de zambet cu ajutoul vopselei acrilice cu pensula DN , iar in mijloc lipesc o piatra swarovski de marime mare. Stralucirea unghiilor redau cu Gelul Ultra Finish de la DN.

Numele Diamond Nails este recunoscut pe piata produselor de unghii false in toate lumea. Acestia au devenit in foarte scut timp faforiti cumparatorilor produsului Gel Polish care cu culorile fariate si cu usurinta de aplicare garanteaza o calitate de neuitat. Noutatea anului este produsul Matte Effect, care poate fi aplicat peste oja si peste gel.

Unghiile false in forma de migdala cu trandafiri.

Mod de realizare: Dam foema unghiei cu o pila de 180 , apoi cu o pila mai dura de 100 grit indepartam stratul lucios al unghiei. Aplicam Primer si Bond apoi le lasam sa se usuce la aer. Aplicam un strat suptire de gel de baza Bonding Sealer si il intarim un minut in lampa UV. Decupam sablonul si asezam in continuarea unghiei naturale. Cu gel de constructie Kevo , realizam extensia unghiei. Dupa cateva sec de polimerizare stringem unghia cu o penseta pt unghii pt a nu-si pierde forma. Dupa intarirea unghiei scoatem sablonul cu grija si eliminam cu o forfecuta py unghii excesul de gel de pe margini. Cu gel de camuflaj Natural II prelungim patul unghial fixam cu lichid fixare gel si pilim bordura liniei smile. Aplicam portelan de culoare neagra pe margine libera a unghiei, fara a insista la linuia smile . Aplicam portelan cu Glitter rosu incepand cu linia smile si pierdut spre varf , acoperim toata unghia cu gel 3-1 si polimerizam in lampa UV. Fixam cu lichid fixare gel , apoi dam forma unghiei cu o pila de 180 grit. Din portelan alb modelam trandafiri tridimensionali. Conturam modelul cu vopsea acrlica alba folosind  o pensula line. Aplicam Top Gel avitand modelul , apoi polimerizam 3-4 min in lampa UV. Hidratam cuticulele cu ulei de cuticule.

Tipuri de unghii false la moda:
Pentru a face o alegere inteleapta este bine sa stiti care sunt tipurile de unghii false.

Unghii acril pentru doamne si domnisoare:
Sunt cele mai rezistente tipuri de unghii false. Daca nu sunt aplicate cum trebuie arata urat si neprofesionist si de aceea va recomandam sa apelati la specialisti. Daca a patruns apa intre unghia falsa si cea naturala este bine sa le desprindeti.

Unghii false din matase panza de in sau fibre la moda pt domnisoare si doamne:
Bucati de matase , lana sau fibre sunt supuse unui proces de tehnologizare si tratate cu un anumit adeziv pina sa se ajunga la cea falsa. Sunt mult mai flexibile decat alte produse de acelasi gen, dar nu sunt potrivite pentru doamnele sau domnisoarele care au viata agitata , deoarece se pot rupe foarte usor. De asemenea nu au un aspect transparent , si de aceea se observa foarte usor ca sunt artificiale.

Unghii false gel la moda si tendinte:
Unghiile false candva se faceau dintr-o pudra de portelan folosit in stomatologie. Dupa ce erau aplicate erau supuse unui tratament cu ultraviolete. Acestea sunt mai putin rezistente , nu sunt recomandate doamnelor sau domnisoarelor care folosesc tastatura calculatorului.

Atata vreme cat ai o astfel de manichiura trebuie sa ti seama de niste norme de ingriire. Foloseste in fiecare zi uleiul special e care il gasesti in set, de asemenea incearca sa iti feresti unghiile cat mai mult de accidente, poarta manusi in timpul treburilor din gospodarie, incearca sa faci in asa fel incat unghia sa nu intre in contact cu substante chimice. Este foarte important daca esti fumatoare ai grije sa nu le arzi.

Speram ca aceste indicatii sa va multumesca si sa va fie de folos pentru dumneavoastra cat si pt prietenele voastre.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Tag:modele de unghii de craciun, modele de unghii de craciun facute acasa, modele de unghii false de craciun,modele de unghii de craciun simple, modele unghii gel craciun, modele de unghii simple de facut acasa, modele de unghii in apa, modele de unghii naturale, modele de unghii usor de facut, modele de unghii youtube

Comentarii