Mesaje si urari hazlii de Craciun si Anul nou

Sms-uri haioase de craciun, Felicitari de craciun, Mesaje de Craciun si An nou fericit


Fie ca sarbatorile iernii sa va aduca fericirea Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin iubire.

Stralucirea stelei de Craciun sa va lumineze inimile si sa va umple de liniste, iar inimile voastre sa se oglindeasca calda lumina a lumanariilor. Craciun fericit !



Sarbatorile de iarna sunt mirifice. Ele fac legatura dintre realitate si basm.Cu ocazia Craciunului va dorim sanatate si un an nou ca in povesti! La multi ani!

Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!

Pe la colturi unii spun, Ca exista Mos Craciun. Ca i-ati scris si c-o sa vina, Sa va aduca in pumni lumina! Langa brad si langa foc, Sa va aduca mult noroc!

Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.

Craciunul nu s-ar mai numi Craciun, si Sarbatorile nu ar avea aceasi semnificatie daca tu nu ai exista! Craciun Fericit iubirea mea!

Sarbatoarea Craciunului sa-ti deschida inima cu cheia fericirii si sa te tina mereu indragostit de mine!

Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, ca si Craciunul vine. Craciun Fericit!

Fie ca aroma de brad, colindele si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie, sufletele de liniste si viata de impliniri. Craciun Fericit!

Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

cele mai frumoase urari de craciun, urari de craciun in versuri, urari de craciun in franceza, urari de craciun pentru iubit, urari de craciun in limba engleza, sms urari de craciun fericit, urari craciun fericit, mesaj pentru craciun,

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Iti urez, tie si familiei tale, multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! Sper ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai fericire in casa si familie!

I-am trimis Mosului niste poze cu tine si uite ce cadou ti-a facut el de Craciun dupa ce le-a vazut, o carte cu poezii de dragoste numai pentru tine! Esti asa frumoasa incat s-a indragostit Mosul de tine!

De Craciun i-am cerut Mosului altceva decat cadouri, i-am cerut sa-mi imprumute un ren sa zbor cu el pana la nori ca sa pot saruta fiecare fulg ce-o sa cada peste tine in noaptea de Craciun.

Craciun fericit cu sanatate si masa plina de bucate!

E vremea colindelor, vremea bucuriei, Craciun Fericit chiar daca sacul lui Mosu’ a fost gaurit si cadoul tau de negasit!

Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc!

Tot anul m-am gandit ce mesaj de Craciun sa-ti trimit, dar acum craciunul a venit si mesajul tot nu l-am gasit, asa ca iti urez doar un Craciun Fericit!

Comentarii