Brazi naturali si artificiali Dedeman 10.12.2015 - 31.12.2015

Brazi naturali si artificiali Dedeman 10.12.2015 - 31.12.2015

Magaziunul Dedeman va pune la dispozitie o gama larga de Brazi, Brazi naturali - Brazi artificiali-Brad artificial craciun
diminsiuni 180 cm
Pret 59,99 ron

-Brad articicial
inaltime 150 cm,
pret 39,00 ron

-Brad pentru craciun
dimensiuni 140 - 170 pret 49,99 ron
dimensiuni 170-210 pret 59,99 ron

-Brad cu fibra optica
230 led-uri culoare albastru
inaltime 180 cm
alimentare 230v
pret 359,00 ron

-Brazi naturali
inatime de la 1,50m
pret de la 60 ron

-Varf brad
dimensiuni 20/20 cm
pret 2,99 ron

Pentru a procura aceste produse si a va convinge de autenticitatea acestora mergeti la magazinul din judetul dvs, s-au le pute-ti achizitiona online pe site-ul Dedeman.roBradul (Abies) este un gen care cuprinde aproximativ 45-55 de specii de conifere din familia Pinaceae, răspândite preponderent în zonele muntoase ale emisferei nordice. Sunt arbori de talie mare cu înrădăcinare pivotantă. Coroana este piramidală deasă, umbroasă, scoarta mult timp netedă cu pungi de răsină. Lujerii sunt netezi, iar mugurii dispusi terminal întotdeauna câte trei. Prezintă frunze aciculare lătite, pe dos cu 2 dungi albicioase de stomate, persistente, se schimbă la 6-15 ani. Conurile sunt erecte, cilindrice, cu bractei obisnuit vizibile si răsfrânte; solzul carpelar cade la maturitate odată cu semintele, iar pe lujer rămâne axul erect. Seminte relativ mari, triunghiulare, cu pungi de răsină pe tegument si prinse strâns de aripioară.

Specii: Abies alba, A. nordmanniana, A. cephalonica, A. pinsapo, A. concolor, A. grandis.

Bradul face parte din familia de conifere. Cele mai cunoscute conifere sunt:Bradul, Molidul si Pinul

Bradul (Abies alba) şi molidul (Picea abies) sunt arbori din grupa coniferelor , de talie mare, care cresc la noi mai ales în zonele de munte, unde formează codrii deşi. Speciile autohtone de molid şi de brad, precum şi cele de origine americană (molidul argintiu înţepător şi bradul argintiu), se întâlnesc şi în afara etajelor de vegetaţie montane, cultivându-se ca specii decorative, mai ales în parcuri şi grădini, dar şi în plantaţii forestiere în zona dealurilor mai înalte.
  Speciile de molid şi de brad  se recunosc uşor după frunzele în formă de ac, care sunt scurte şi rigide, precum şi după conurile lor cu solzi asemănători peştilor.
  Pe lângă valoarea economică, ecologică şi estetică deosebită, aceste răşinoase ascund şi virtuţi tămăduitoare.

Cetina (crenguţele) reprezintă terminaţiile ramurilor (ultimii 20-30 de cm). Fitoterapia foloseşte această materie primă doar în stadiul proaspăt şi numai în aplicaţii externe. Se recomandă ca recoltarea cetinii de brad sau de molid să se efectueze iarna, când principiile active sunt de 3 ori mai concentrate decât vara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu