Urari sms si mesaje Sfantul Nicolae - Derivatii de nume

Urari sms si mesaje Sfantul Nicolae - Derivatii de nume

Astazi 6 decembrie se sarbatoreste Sfantul Nicolae ocrotitorul copiilor si al marinarilor

Potrivit statisticilor 515.453 sunt barbati si 289.275 sunt femei, si poarta numele Sfantului Nicolae sau derivate ale acestuia.

Derivatii de nume: Nicolae, Nicole, Nico, Nicoleta, Nic, Niki, Nicu, Niculita, Nicoara, Niculai, Niculae,Nae, Nicusor, Neculce, Nicos...

Nicu Niculae, striga o urare, pentru numele ceresc cel poarta de la prima rasuflare, La multi ani si la mai mare.#MesajeSfantulNicolae.

Iti reamintesc ca astazi e ziua ta 6 decembrie, Ziua Sfantului Nicolae, si trebuie sa iesi cu prieteni tai dragi la o petrecere pe cinste.

Iti trimit un mesaj onomastic de ziua ta Nicu - Nicoleto, sa cresti mare si voinic, si la anul care vine sa o duci si mai bine.

Draga Nicu nu ti-ai platit datoriile de multi ani, astazi de ziua ta a sosit timpul pentru aceste plati, asa ca ne reunim cu totii la o super petrecere bineinteles platita de tine.#SmsSfantulNicolae.

La multi ani si la mai mare iti trimitem o urare, sa faci bine si frumos, sa scoti bani de la saltea, pentru petrecerea ta de 6 decembrie Sfantul Niculae.

E Ziua ta draga copile, Sfantul Nicolae iti aduce daruri frumoase daca esti cuminte cu adevarat, si asculti de mami si de tati.

Fa-ti ghetutele daca vrei sa vina mos nicolae la tine sa-ti aduca multe dulciuri si jucarii frumoase.#UrariMosNicolae.

Trimite sms mesaje si felicitari prietenilor tai, nicu, nicolae, nicoleta, celor dragi cele mai frumoase urari de onomastica de La multi ani!

Nicoleta draga mea esti frumoasa ca o stea, de ziua ta iti dau dragostea mea, ca sa faci ce vrei cu ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu