Machiaj de fete pentru Craciun

Vrei sa fi o fata frumoasa de Craciun , atunci asculta sfaturile de mai jos , sfaturi de machiaj pentru fete, doamne sau domnisoare.

-Machiaj discret - Pentru aceasta ai nevoie de un fard de pleoape brun, dar fara intensitate si mai adaugi si un ruj buzelor, iti recomandam cutia de farduri Parisax Brun Rose.

-Nuante de negru si argintiu-cupru. Aceasta combinatie este minunata si arata frumos pentru orice tip de piele si confera un farmec aparte prin profunzimea culorii si al aeruluimisterios. Pentru o si mai misterioasa invaluire ploapei mobile dai un fard argintiu, aplica apoi fard negru in pliul pleoapei si in coltul extrem(fara depasirea genelor), folosirea fardului in loc de lyeliner va creia un lookmai frumos si mai stralucitor.

-Sclipiri aurii - Pentru un ten luminos, invaluie pleoapele cu fard auriu sau o culoare mai deschisa, pentru a nu contura un machiaj aspru, foloseste eyeliner si mascara maro in loc de negru, ar contrasta prea puternic cu nuanta luminoasa a fardului de pleoape.

-Pudra luminoasa sau baton iluminator, o pudra luminoasa contine pigmenti care reflecta lumina, nu numai ca ofera luminozitate fetei dar ascunde totodata si liniile fine de riduri. Iti recomandam sa-l folosesti in zona de sub ochi, de-a lungul pometilor sau in zona decolteului pentru o stralucire pielii.

-Gene false - Chiar daca aplici una ici colo, aspectul ochilor se schimba. Pentru a avea o privire sclipitoare, intoncu evenimentul aplica cateva gene in colt. Contureaza apoi pleoapa superioara cu creion inchis la culoare pentru a corecta eventualele inperfectiuni, aplici dupa aceea doua straturi de mascara volum, care iti va face ochii sa straluceasca precum seara de Craciun.

-Rujul rosu - Buzele rosii reprezinta alegerea inedita pentru seara de Craciun. Dar trebuie sa-ti alegi culoarea rosie care ti se potriveste tie cel mai bine, si-l aplici cu o pensula speciala pentru buze. Iti recomandam cutia cu cele sase nuante de ruj de la Ofra.

-Si nu in ultimul rand foloseste Servetelele absorbante - Totusi vrem sa aratam impecabil toata noaptea, in loc sa retusam machiajul aplicand din cand in cand pudra, carepana dimineata va arata urat, sfatul nostru este sa folositi servetelele, pentru-ca cu acestea nu ne stergem machiajul de pe fata ci absoarbe doar pudra care s-a intins, astfel reusim sa avem o fata frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu