Coafuri de Craciun si Revelion

Coafuri de Craciun si Revelion

Sarbatorile vin cu momente speciale care cer coafuri speciale. Celebreaza Craciunul si Anul Nou, incercand o schimbare de look. Acum cand ai timpul necesar ca sa te ocupi mai multde aspectul tau si sa arati extraordinar sau sa experimentezi, este momentul sa incerci coafuri inedite, care sa-i de-a parului un aer de sarbatoare.

-Bucle de foc = De ce nu ai incerca anul acesta o culoare inedita de par in ton cu sarbatorile. Si ce nuanta ar putea fi ideala si mai potrivita decat rosul culoarea Craciunului. Nu este nevoie de vopsea rosu aprins, este suficient sa incerci: aramiu sau un castaniu cu reflexe rosiatice. Iar pentru o astfel de culoare de par se potriveste coafuri retro. Sugestia mea este aceea de bucle mici care dau mult volum parului. Traseaza-ti carare pe o parte, aduna parul in partea opusa a capului si foloseste un ondulator sau niste bigudiuri subtiri pentru a creia bucle chiar de la radacina parului, apoi aplica fixativ. Este o coafura simpla, dar de efect care da un aer special, inedit.

-Altfel de impetituri = Se poarta impletiturile insa nu cele clasice care ne-am obisnuit zi de zi. O impletitura subtila, iti va da un aer elegant si te va ajuta sa ai si un look original, si sa-ti faci o multime de cocuri clasice. Ia doua suvite din partea din spate a parului cele mai de jos de langa ceafa si impletestele in stilul spicului. Alatura progresiv impletiturii cate doua suvite mai de sus si repeta de mai multe ori. Ridica varful suvitelor catre varful capului, alatura si restul parului si prinde totul intr-un coc clasic, rotund. Este greude realizat si trebuie cu ajutorul cuiva, dar rezultatul este unul pe masura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu