Compatibilitate Scorpion cu Gemeni 2014

Compatibilitate Scorpion cu Gemeni 2014

Horoscop 2014 Compatibilitate Scorpion – Gemeni

Scorpion-Gemeni= Problema eterna dintre un semn de apa si unul de aer este acela ca primul tinde in mod natural spre imobilitate iar celalalt spre miscare. Geamanul este persoana care arata foarte bine si de aceea relatia voastra nu se bazeaza peatractia fizica te-a mai fascinat mintea lui agera si nu stie sa taca sau sa se opreasca la timp. Nu-i place sa stea acasa, il gasesti mereu plecat la rude, prieteni, pe cand tu stai locului. Daca totusi vrei o relatie cu un geaman nu este imposibil numai ca trebuie sa schimbi foarte multe din personalitatea ta, pentru a tine pasul cu el, totusi nu simti ca e langa tine, e cu capul in nori, mereu in alta parte, chiar daca fizic e langa tine. Nativul geaman este persoana curioasa, pe cand scorpionul este misterios ceea ce il face pe partener sa-l intrige. In relatie scorpionul nu ar trebui sa aiba probleme cu partenerul deoarece geamanul e stralucitor, haios, uimitor, o data de doua ori si dupa aceea se plictiseste de rutina care tie iti place si tu simti ca nu-ti raspunde mereu la fel.

"Libertatea este foarte importanta pentru Gemeni, astfel ca nativii in Scorpion trebuie sa isi tempereze gelozia. Pe de alta parte, Gemeni trebuie sa comunice foarte mult cu partenerul lor si sa nu-i ascunda secrete. Relatia acesta este mai potrivita pentru o noapte"
Compatibilitate fata Scorpion cu Baiat din Gemeni, Compatibilitate Baiat Scorpion cu fata din Gemeni,Scorpion 2014, Scorpion cu Gemeni 2014,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu