Sms si mesaje de Noapte buna pentru iubirea mea


- In dragoste sunt valuri.Valurile astea au farmecul si frumusetea lor. Nu merita sa-ti bati capul cu rafuieli inutile. Viata fiecarui contine si bine si rau. Indiferent cine este ,unui om,daca poti sa-i faci un bine!.Pentru ca rau isi face singur. Intotdeauna daca vrei sa fii sigur ca este vorba de o dragoste cu valuri si nu o despartire foarte fireasca in urma unei intilniri intamplatoare, iarta si intinde din nou mana celui ce revine...
- Noapte Inebunesc, fierb la gandul ca am putea dansa pe Tom Waits...Parca am serpi in par .Fierbinti in spirale.Par nebun de femeie ,, It was a murder in the read bar'' Buze uscate, sarate.Par incalcit de femeie.Femeie dorind.Femeie visand.Femeie plangand. o lacrima mica alunecand . Sunt vie! Ma frige pe obraz.Respiratie - expiratie caldura din mine . Ma frige camasa asta de in. Si plang lacrimi fierte...Dispar in negru cu tot cu camasa mea de in...Gene uscandu-se alene la lumina veiozei.Umbre cunoscute mainile mele - pasari bolnave traind pe perete.
-Odata pe cerul albastru magic am vazut o stea stralucind suparata pentru ca era singura.Avea nevoie de cineva care sa o inteleaga si sa o iubeasca pentru sine insasi...- Cu cine vb cu mine? Se pare ca visez dar as vrea sa nu fie asa. Tu micuta frunza tu vrei sa fii rasul ce-mi alunga plansul? Hai aici stai langa mine spune-mi povestea te viata ta vreau sa stiu totul! Dupa aceea in fiecare noapte vad o stea si o frunza vorbind despre vvisurile si sperantele lor.
- E noapte si cerul e plin de stele, e ca un vis al unei nopti de vara ...Cerul ochiilor tai s-a transformat in cristale de gheata.Ii privesc ca si alta data dar nu sunt aceasi Soarele lor a apus lasand intunericul sa-i cuprinda,,,Iubitule, nici nu stii cat doare albastrul ochiilor tai!..Afara a inceput sa ploua Fiecare strop de ploaie sterge ceva din amintirile mele. Si astfel mai saraca imi urmez destinul stiind insa acum un lucru; ca iubirea nu se poate suporta, ci numai suferi.
-O noapte fermecata
La noi e inca primavara,
Copacii au dat si ei in floare,
De vezi ce frumos este
Sa crezi, traiesti si sa respiri
Sa poti sa simti si sa visezi
Ca-n basme si ca-n povesti,
Ca ti-ai da o viata intreaga
Pentru acea noapte draga.
Mesaje de Noapte buna - Sms de Noapte buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu