Mesaje si Sms funny, sms-uri text cool


1Intr-o zi iti vei pierde parul, dintii, banii si chiar memoria. Dar un lucru sigur nu-l vei pierde: corpul tau sexy, caci nu poti pierde ceea ce nu ai!
2 Cateodata ma surprinzi ca ma holbez la tine. Nu este din cauza ca esti frumoasa, ci mama mea mi-a spus ca "dracusorii" au coada si chiar ma intrebam unde este a ta? 3Tanara, draguta, blonda, sexy, fara obligatii, 90-60-90, picioare 1.20 m, plina de viata, patimasa, exotica, misterioasa, amatoare de senzatii tari, vand camion
4 Stiu ca ti-e dor de mine, stiu ca-ti lipsesc de cand te-am parasit... CU DRAG CREIERUL TAU!
5 Nu conteaza cat de inalt e cerul, cat de adanc e oceanul, cat de puternic e vantul, cat de vast e raul, vreau doar sa-ti spun..... ca nu e treaba
6 Vreau sa te simt in mine, aluneci, intri cam greu... hai ca poti! Scade-mi fierbinteala...te topesti....ai reusit SUPOZITORULE!
7 Itzi este cald, itzi ard buzele, este ca o febra, te excita.... Gripa. 8Definitia sarutului: Insista la etaj ca sa ti se deschida la parter :)
9Imi lipseste atingerea ta catifelata pe tot corpul meu atat de rece, mi-e frig fara mangaierile atat de suave pe care le primesc de fiecare data cand ma misc si tu esti cu mine, imi lipsesti, dar nu te gasesc...pijamaua mea !
10Foaie verde izma creata, s-ai in cont numai verdeata, cu bascula sa cari banii, sa-i oftici pe tigani, sanatate de beton si trei iahturi in sopron.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu