Mesaje crestine de pastele Catolic si Ortodox la Romani


Mesaje sms felicitari de Pastele Catolic Ortodox
Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintile, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.
Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
PASTE FERICIT!
Bucuria vine din lucruri marunte....
.....linistea vine din sufletele noastre.....
Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre
PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DARAGI
Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti cu bucurie,pace, buna intelegere si multa sanatate
Invierea Domnului sa ne aduca in sufletele noastre incredere,lumina,iubire, speranta, sa ne faca sa fim mai intelepti, mai buni si sa aducem la randul nostru bucurii in sufletul altora.PASTE FERICIT!
Sarbatoarea Sfanta a Invierii domnului sa va aduca pace in suflet,incredere,lumina, iubire,speranta, sa ne faca sa fim mai intelepti, mai buni si sa aducem bucurii si sufletul celorlalti.PASTE FERICIT!
Fie ca sarbatorile de Paste sa va aduca lumina in suflete si multa fericire.Daruiti cat mai multa dragoste celor din jurul vostru si iertati greselile ca sa puteti sa primiti la randul vostru iertarea lui Dumnezeu!PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT!
Mireasma Sarbatorilor Pascale sa fie pentru noi toti un excelent prilej de intoarcere spre pietate, armonie, speranta, toleranta, evlavie si curatenie sufleteasca !
Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire. Hristos a Inviat
Invierea Domnului sa aduca in sufletele noastre bucurii,sa ne faca sa fim mai intelepti,mai buni si sa aducem la randul nostru bucurii in sufletele altora!
Lumina si caldura Sfintelor Pasti sa va incalzeasca sufletele, sa va lumineze mintea, sa va deschida inimile spre iubire, credinta, iertare.Sa va bucurati din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care va inconjoara.
Hristos a Inviat!
Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti, bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos Cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si in toate buna sporire . HRISTOS A INVIAT!
Sarbatorile pascale sa va aduca multa sanatate pace si liniste si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Hristos a inviat!
fie ca aceasta Sfanta Sarbatoare sa ne ajute sa fim mai buni,sa iertam si sa iubim neconditionat!O vacanta cat mai placuta iti doresc si un Paste fericit alaturi de cei dragi!!
Sanatate din belsug,iubire fara margini si credinta neindoita.Sa ne bucuram impreuna de acest Paste frumos.HRISTOS A INVIAT
Sarbatoarea Invierii Domnului imi ofera deosebitul prilej de a va adresa, din toata inima, multa sanatate, putere de munca si sa va bucurati de aceste binemeritate zile de sarbatoare alaturi de cei dragi
Luminoasa sarbatoare a Sfintelor Pasti sa coboare peste noi toti bucurii duhovnicesti, pace si buna intelegere, iar Hristos cel Inviat sa ne daruiasca sanatate si intru toate buna sporire. Hristos a Inviat!
Multumesc.Si eu iti doresc ca Pastele sa-ti aduca multa lumina in inima ta si a familiei.Acea lumina sa-ti fie un calauzitor in drumul ce-l vei parcurge.
Paste fericit!
Lumina si caldura Pastelui sa va incalzeasca sufletele, sa va luminezemintile,sa va deschida inimile spre iubure, credinta,iertare.Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Isus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou - acest model al intregii creatii - "intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului".
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi.
Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu. Hristos a Inviat!
Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara daruind iubire celor dragi.
Cu seninatate, si armonie sa ne iubim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu caci doar prin aceasta dovedim ca Isus Hristos e cu adevarat viu in inimile nostre.HRISTOS A INVIAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu