De Dragobete: Mesaje, Sms si Felicitari


Mesaje- Mesaj- Sms- Sms-uri- Urari- Felicitari- De- Dragobete
De Dragobete...
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta... Tie vreau sa iti ofer totul, de Dragobete, pentru ca te iubesc!
De Dragobete
Iti multumesc pentru fiecare zambet pe care il aduci in viata mea... si sa stii ca, de cand te-am cunoscut, mi se spune ca zambesc mereu ;)!
Azi, de Dragobete
Azi, de Dragobete, voi desena un cerc si nu o inima in jurul numelui tau. Pentru ca o inima se poate rupe dar un cerc ramane pentru totdeauna. Te iubesc!
Obosit de Dragobete?
Trebuie sa fii tare obosit pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua. Te iubesc!
Pentru tine, de Dragobete!
Te iubesc si asta se intampla de ceva timp si nu pot decat sa imi doresc sa fie pentru totdeauna... pentru ca ziua de Dragobete este ziua noastra si ziua noastra e in fiecare zi.
Esti fericita...?
Atunci cand cerul a plans in cenusiu am stiut k te-am pierdut.......Atunci cand cerul a zambit in auriu am stiut k in viata mea tu te-ai intors....Nimic nu mai conteaza.....Sa ne pierdem in tumultoase valuri de iubire....Este tot ce mi-am dorit....
Pentru Regele inimii mele
Dureaza doar cateva secunde sa stii....Te iubesc, dar va fi nevoie de mult timp ca sa iti arat cat de mult. Si nu uita ca pentru mine, tu esti si vei fi dragostea mea cea mare... nascuta printr-o simpla intamplare.
Te iubesc in secret...
Tu nu stii de mine..Nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu..eu te privesc si nu-mi ajunge..te simt si nu ma satur..te am si te mai vreau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu