MESAJE FELICITARI SMS URARI SFANTA MARIA MICA 8 SEPTEMBRIE 2014

MESAJE FELICITARI SMS URARI SFANTA MARIA MICA 8 SEPTEMBRIE 2014

Cunoscuta in popor si ca Sfanta Marie Mica, nasterea Maicii Domnului este praznuita in fiecare an, in data de 8 septembrie. Aceasta este prima sarbatoare din calendarul bisericesc, care incepe la 1 septembrie.

La 8 septembrie Fecioara Maria s-a născut într-o familie de creştini, Ioachim şi Ana. Aceştia, deşi înaintaţi în vârstă, s-au rugat cu tărie pentru a avea un prunc. Tradiţia spune că Îngerul Gavriil i-a vestit că ruga lor a fost ascultată şi că Dumnezeu le va da cel mai de preţ dar, un prunc, ales al Domnului, pe care au botezat-o Maria.

De Nasterea Maicii Domnului credincioşii merg la biserică, pentru a asculta slujba şi pentru a se închina la icoana Maicii Domnului.

Derivatii de nume Maria, Semnificatia numelor din derivate si sarbatoriti

Mai mult de 7% din romani au prenumele Maria sau derivate din acesta si isi sarbatoresc onomastica pe data 15 august (ziua Adormirii Maicii Domnului sau Sfanta Maria Mare) si pe data 8 septembrie (Sfanta Maria Mica).

Iata care sunt numele care deriva din Maria, pentru cei care vor sa stie care sunt sarbatoritii acestei Mari Sarbatori, pentru a stii pe cine sa ureze.

Maria (vine din ebraica si inseamna: cea iubita, cea indragita), Mari,Meri,Marioara,Mariuta,Marita,Mara,Mariana,Marilena
Marina,Marinela,Marita,Marusia,Mariuca,Maricica,Mia,Mioara,Marian,Marin

MESAJE DE LA MULŢI ANI: Chiar daca ai nume de sfanta stiu ca diseara o sa dai de baut si o sa ne primesti cu masa plina. La mulţi ani, Mariana!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014 – Dragă Maria, îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria.

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014 – La mulţi ani Maria (Marian)! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

SFANTA MARIA: De Sf.Maria, când e si ziua numelui tau, primeste din partea mea multe urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor! Dumnezeu sa te calauzeasca in tot ceea ce faci! La mulţi ani, Maricica!

URĂRI DE LA MULŢI ANI: Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau. La multi ani, Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA 2014.  O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

MESAJE ONOMASTICA SF. MARIA. Astazi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La multi ani, Maria!

SMS SFANTA MARIA 2014. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu