Horoscop 2014 Compatibilitate Balanta cu Balanta

Horoscop Compatibilitate Balanta 2014
Compatibilitate Femeia Balanta cu Barbatul Balanta

Balanta 22 septembrie - 22 octombrie, Zile norocoase - Vineri, Numere norocoase 6 si 9, Culoare - Albastru,Metal - Cupru,

Cei nascuti in aceasta perioada au rabdarea intruchipata si daca lucrurile nu merg cum vor ei stie sa astepte pana cand toate ii vor fi favorabile, uneori raman reinsemnati cu viata de zi cu ziBalanta = Balanta - In momentul in care nu esti ascultat devii foarte iritat, este amabil cu colegii, insa nu se poate spune acelasi lucru si referitor la sefi. Iti place sa fii laudat foarte mult si acest lucru trebuie stiut mai des de sefi, daca nu-i vorba de bani, macar sa fie o lauda adresata lui. Ii place mult vorba, dar si glumeste foarte mult, in jur are foarte multa ordine si-l deranjeaza foarte enorm: minciuna si dezordinea. Este capabil sa munceasca foarte mult pentru a demonstra sefului faptul ca el are solutii mai bune decat el in rezolvarea oricarei probleme.

- Zonele sale sensibile sunt fesele si talia. Simtul dreptatii se aplica si in dragoste si va face orice sa intoarca favorurile tale. Nici nu poti gasi pe cineva mai romantic si mai corect decat baiatul Balanta. Te asteapta o idila ca in poezii, o aventura de durata, piperata si cu experiente exotice si neasteptate, petreceri pline de oameni noi, conversatii indelungi si savuroase...cam toate ingredientele necesare unei povesti de dragoste cum visai in copilarie.

Alte articole asemanatoare:

- Compatibilitate Balanta cu Taur

- Compatibilitate Balanta cu Berbec

- Compatibilitate Balanta cu Scorpion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu