Horoscop 2014 Compatibilitate Balanta cu Berbec

Horoscop Compatibilitate Balanta 2014
Compatibilitate Femeia Balanta cu Barbatul Berbec
Compatibilitate Barbatul Balanta cu Femeia Berbec

Balanta = Berbec: Este foarte bine daca ai sansa sa te casatoresti cu un berbec. In aceasta relatie este foarte multa atractie, aceasta relatie este capabila sa faca berbecii mai putin rai, iar sentimentele sa le faca foarte puternice de ambele parti. Atractia este foarte greu de inteles, dar totusi este foarte puternica, ai intentia sa te opresti in momentul in care il intalnesti, si sa ai parte de o relatie foarte buna si linistita. Insa berbecul are dorinta sa conduca, dar acest lucru tie iti displace si atunci puterea de al judeca in acel moment au loc neintelegeri sentimentale de ambele parti, in general este o relatie usoara, dar totusi este fascinanta.

Caracteristici generale Balanta:
Zodia Balanta este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori.

Cuvinte cheie ale zodiei Balanta:
echilibru, justitie, alegere, sociabilitate, diplomatie, arbitraj, conciliere, ezitare, uniune, opozitie, estetism, echitate, snobism, arta, gust, placere, inconstanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu