Sms si felicitari onomastica Sfanta Maria Mesaje 15 august

Sms si felicitari onomastica Sfanta Maria Mesaje 15 august

Mesaje sf Maria.
Ma bucur ca existi in viata mea si ma mai bucur ca Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditionata.

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina, speranta sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata.

Este o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor este ziua numelui tau, La multi ani.

Un cer albastru fara nori in calea ta sa fie, sa ai in viata numai flori, noroc si bucurii.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate, La multi ani!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de: succes, Dumnezeu sa-ti ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire.

Draga Maria ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata, La multi ani!

Ai stat la capataiul meu zi si noapte la rand, mi-ai sters lacrimile si ai alungat durerile, mi-ai luminat si calauzit viata si nu ai obosit ani la rand sa traiesti pentru mine.

Astazi este ziua numelui tau, un nume simplu si popular dar si frumos si pur si gingas ca tine in acelasi timp. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume si un calduros La multi ani!

Ca o lumina calda ai aparut in calea mea, ai intrat in viata mea si mi-ai aratat cum sa fiu un om mai bun, mai bland si mai intelegator intocmai ca Fecioara Maria, multumesc si La multi ani ca ma calauzesti si ca ai grija de mine.UrariSfantaMaria2014.

O sarbatorim pe Maria Fecioara, dar si pe tine imi doresc sa fii mereu mai bun mai intelept si sa ai puterea de a ma ierta cand gresesc, dar in acelasi timp sa ma inveti si sa ma ajuti sa fiu un om mai bun.

Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul incantatoarei privighetoarei si la fel de frumoasa precum gradina din rai cu flori.

Chiar daca stim cu totii ca porti un nume de sfant, suntem siguri ca diseara o sa ne cinstesti cu o cupa dar si cu o masa plina cu bunatati La multi ani!

Iubirea tacuta si nemarginita ce mi-o porti, increderea si respectul fata de tine de mine de noi de relatia noastra ma fac mereu sa te iubesc tot mai mult. Ii cer Fecioarei Maria al carui nume il porti cu sfintenie sa ramana si sa vegheze asupra ta, sa-ti indrume pasii sa-ti bucure viata dar in acelasi timp sa-ti de-a puterea sa pastrezi cu aceiasi sfintenie iubirea pura ca si ea, La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu