MESAJE DRAGOSTE SI TRISTETE NOI

Sms-uri triste pentru persoana iubita, mesaje de dragoste originale pentru ea sau el.

Nu am vrut niciodata sa fiu speciala, fac lucruri banale, dar tot ce fac poarta ampreta mea.

Tot ce ating va fi al meu, pentru-ca eu aleg ce vreau eu, sunt o simpla fata, sunt fata care are ceva special, sunt fata care are sclipirea in ochi, sunt fata care iubeste muzica, sunt fata care uraste minciuna, sunt fata care este sigura pe ea, sunt fata care intotdeauna mai are ceva de spus, sunt fata care nu suporta prietenii falsi, sunt fata care viseaza cu ochii deschisi, sunt fata care iubeste dulciurile, sunt fata care adora vara, sunt fata care nu e perfecta si nu cersesc complimente sau suspine si zambete false.

Ce stiu? Ca am prieteni adevarati care nu ma lasa la greu; stiu ca lumea e rea; stiu ca viata este facuta pentru a fi traita; stiu ca nu sunt Miss Univers, stiu ca totul trece.
Ce cred? Cred ca prietenul fara regrete nu exista; cred ca uneori viata e nedreapta; cred ca prietenii mei sunt cei mai buni; cred ca toata lumea are defecte dar si calitati.

Si cand o vezi cu el de mana, lasi capul in jos si iti vezi de drum gandindu-te la ce-ai pierdut.

Baieti ca tine gasesc peste tot, poti sa pleci, ma doare-n cot, hai bai bai ramai cu bine, vezi ca intreaba unele de tine.

Stiu sa iubesc, stiu sa ranesc, nu te juca, stii bine ca pot trisa.

Daca ai nevoie de prietenia mea; si ne despart 100 pasi; fa tu primul pas; si-i voi face eu pe cei 99 pentru tine.

Un iubit te poate injunghia pe la spate, un strain in fata, un prieten pe la spate, dar prietenii adevarati nu poarta ura pe ei.
Prietenii adevarati sunt ingeri, chiar daca a uitat sa zboare, un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.
Invata sa suferi de vrei sa iubesti, invata sa fii liber de vrei sa traiesti, nu dispera cand viata te apasa si nu plange de al tau destin caci dupa lacrimi viata-i frumoasa cum dupa ploaie ceru-i senin.

Nu renunta, toti imi spun: Nu mai plange, totul va fi bine, dar eu le spun: Nu-i pasa de mine.

Candva am fost langa tine, chiar si atunci cand nu ti-a mers prea bine, fetito asta a fost a ta, dar acum nu te mai vrea, din partea mea ramai fraiero asa.

As vrea sa iubesc marea, dar marea nu iubeste oamenii; as vrea sa iubesc ploaia, dar picaturile ei sunt mari si reci. As vrea sa te iubesc pe tine, dar poate tu nu o sa ma iubesti niciodata; si totusi am sa iubesc marea si ploaia, dar pe tine intotdeauna.

Nici o floare nu infloreste pana nu este udata, niciofata nu iubeste pana nu-i sarutata.

In viata conteaza acea persoana care o ai langa tine: sa te iubeasca cu adevarat. As vrea sa iubesc, sa am sie sentimente, sa fiu iubita, dar nu mai exista adevar in ziua de azi si nici iubire neconditionata, nu doresc nimic in lumea asta decat: Sa ma tii in brate sa patrund in sufletul tau; sa fiu indragostit de tine, sa visez o data cu tine, vreau sa fiu aproape de mine si sa-mi rostesti cuvinte si vorbe ce nu tradeaza aceasta iubire imensa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu