MESAJE SMS URARI SFANTUL PETRU SI PAVEL

Sms urari felicitari si mesaje onomastica de Sfantul Petru si Pavel.

-E o zi cand sufletul invige orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor, este ziua ta. La multi ani!

-Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La multi ani!

-Sa ne traiesti cu numele, prin viata treci cu fruntea sus si fara frica, asemeni sfantului ce numei porti viteaz in sanatate si-n avere fii cal breaz.

-Azi de ziua numelui iti dorim sa fii iubit si sa ai parte de tot ce-ti doresti.

-Multi ani, belsug si sanatate, cate nisipuri in desert si-n munte pietre, atatea impliniri sa ti se adune in viata, speranta si credinta in tine, sa-ti fie mereu povata.#MesajeSfPetre.

-Fie ca anii care se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o floare care sta sa infloreasca. La multi ani!

-De ziua ta iti doresc o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani. La multi ani!

-Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin cu succes, Dumnezeu sa-ti de-a un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire. La multi ani!

-Multi ani si sanatate, sa iti masori necazurile la micrometru, iar fericirea in kilometru, sa ne traiesti cu numele.

-La multi ani! De ziua numelui tau iti doresc ca toate visele sa ti se indeplineasca si sa fii fericita alaturi de mine.#UrariSfantulPetrePavel.

-Mesaje sms si urari onomastica de Sfantul Petru si Pavel. Hai noroc si voie buna, sa petrecem impreuna ca astazi este zi mare si-i motiv de sarbatoare.

-Adierea vantului lin al acestei zile frumoase de vara sa te mangaie cu mirosul imbietor al florilor, iar sufletul sa-ti ramana deschis catre calea fericirii si implinirii terne. La multi ani!

-Cu ocazia zilei numelui, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate si iubire.#SmsSfPetrusiPavel.

-Felicitari si la multi ani de aceasta zi, iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie.

-O floare gingasa si delicata pentru o persoana care imi lumineaza viata. La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu