DICTIONAR DE VISE NUNTA - CE INSEAMNA DACA AM VISAT O NUNTA?

Talmacirea viselor: Ce inseamna daca am visat o NUNTA?

Dictionar de vise - Rolul viselor si semnificatia acestora

Daca visezi ca mergi la o nunta, vei vedea ca succesul iti este zadarnicit, lucru care te va intrista peste masura.

Cand o tanara viseaza ca face nunta in secret, acest vis va fi nefast, ducand, probabil la ruinarea ei materiala. Daca face o casatorie legitima, iar nunta se desfasoara cu mult fast, este semn ca va fi foarte apreciata din jurul ei, iar bucuriile pe care le anticipeaza nu-i vor fi refuzate.

Daca in vis i se pare ca va intampina opozitia rudelor va realiza ca logodna ei va starni intr-adevar nemultumiri in randul acestora.Cand viseaza ca iubitul ei se casatoreste cu alcineva inseamna ca va cadea prada deznadejdii dar se va dovedi ca isi face griji inutil deoarece iubitul sau se va tine de cuvant si se va casatori cu ea.

A fi martor la nunta in biserica: o stare trista a lucrurilor.

Daca o femeie a visat ca se maritata in secret: barfe privind moralitatea ei.
A se distra la o nunta: ghinion in viata.#Casatorie.

Daca logodnica a visat ca iubitul ei se casatoreste cu alta: probleme in relatie din cauza geloziei nemotivate.

Daca o femeie a visat ca s-a maritat cu un mos: visul avertizeaza despre o boala.

Daca sunteti unul dintre o multime de invitati la nunta: bogatie, prosperitate, bucurie.#Nunta.

Cand cineva viseaza ca se casatoreste fortat este de rau augur, caci se va afla la un pas de moarte. Daca nuntasii sunt veseli, si la nunta nu sunt prezenti preoti imbracati in negru care sa cunune pe cei doi tineri inseamna ca trebuie sa astepti la situatia opusa in viata de zi cu zi.

Daca o tanara viseaza ca vede la nunta sa o persoana imbracata in doliu, se prevede ca va avea o casnicie nefericita. Cand viseaza ca se afla la nunta altcuiva , va suferi din cauza necazurilor unor prieteni sau ale unor rude. S-ar putea ca nefericirea si boala sa vina in locul bucuriilor pe care le asteapta. Dupa acest vis plimbarile sau calatoriile sale se vor interfera cu fel de fel de surprize neplacute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu