MESAJE URARI SI SMS DE FLORII - DUMINICA FLORIILOR 2014

MESAJE URARI SI SMS DE FLORII - DUMINICA FLORIILOR 2014

-Totul pe lume se schimba..., doar florile se deschid in fiecare primavara, pentru-ca esti minunata toate florile din lume iti ureaza La multi ani.
-Cineva spune ca frumusetea trebuie sa moara iar florile platesc cu frumusetea lor fiecare secunda, sunt atat de frumoase cand cresc dar si foarte triste cand sunt rupte si mai traiesc doar cateva clipe.
-Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea, onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana cu adevarat frumoasa si-ti urez sa ai parte de o zi cu multe bucurii de ziua numelui tau.
-Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru ati aminti mereu sa zambesti.
-Cerul se insenineaza de fiecare data cand pasesti afara vantul adie domol, iar pasarile ciripesc de indata ce te vad pe tine. La multi ani floarea mea iubita.
-Aceasta zi este dedicata celui mai frumos lucru din lume, florile minuni ale naturii, La multi ani.
-Sa ai o zi frumoasa, o noapte si mai frumoasa, sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericit si mereu vesel. La multi ani.
-Asa cum florile sunt semne ale primaverii asa este si acest mesaj un semn ca te iubesc, ca tin la tine. La multi ani.
-Esti ce-a mai frumoasa dintre toate florile de pe Pamant, din Univers. La multi ani.
-Iubito astazi am sa te imbrac in flori si ai sa vezi ca dintre toate cea mai frumoasa esti tu.
-De ziua numelui iti doresc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire multe bucurii si belsug.
-Tu esti floarea vietii mele, si te port mereu cu mine-n gand. As dori sa fii mereu cu mine, si nu pot ca sa te uit nicicand.
-Adevarata frumusete vine din suflet si incalzeste lumea cu bunatatea onestitatea si compasiunea ei. Esti o persoana cu adevarat frumoasa si-ti urez sa ai parte de o zi cu multe bucurii.
-Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns sa iti demonstreze cat de mult tin la tine. La multi ani.
-Iti doresc sa fii mereu la fel de frumoasa si gingasa, delicata precum o floare. La multi ani.
-Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii, iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: bucurii ganduri senine, lumina in suflet, dragoste si un sincer si un calduros La multi ani.
-Sarbatoarea de Florii sa aduca in casele voastre frumusetea si parfumul florilor. Nu uita nici de cei dragi voua care in Duminica Floriilor isi sarbatoresc onomastica, dorindu-le tot binele din lume si un sincer La multi ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu