MESAJE SI SMS-URI DE SF.CONSTANTIN SI ELENA I FELICITARI SI URARI ONOMASTICA

MESAJE SI SMS-URI DE SF.CONSTANTIN SI ELENA I FELICITARI SI URARI ONOMASTICA

Foarte multi romani poarta numele de Constantin ori derivate din aceste nume, cum ar fi Costea, Costache, Costin(a), Codin(a), Constanta, Constantiu, Costandin(a), Constantina, Dinu, Dina, Tinu, Tina, Costel(us), Costelica, Costi(ca), Costas, Tica, Ticu, Titi(sor), Titel(us), Dinicu, Dinica, Tinut, Tinel, Tanta, Tantica, Tanti sau numele de Elena ori derivate dina cest nume, cum ar fi Elina, Eleni, Elenca, Ela, Eli, Eleonora, Helena, Helene, Helenca, Heleni, Helinca, Ilina, Ilinca, Ileana, Ilenuta, Ilenus(a), Ilinuta, Leana, Lenuta, Lenus(a), Leanca, Lena, Leni, Lina, Nora, Nuta, Nuti, Nutica, Nutisor, daca ai un iubit sau iubita, prieten sau prientena cu numele mentionat mai sus, trimite-ti aceste sms, urari, felicitari, mesaje onomastica pentru ziua lor!

- Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.
- La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
- Ne gandim cu totii la tine si pentru ca astazi este o zi speciala iti uram un sincer La multi ani!
- Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La Multi Ani!
- Sfantul caruia ii purtati numele sa va ocroteasca in fiecare zi, sa va aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul dumneavoastra. La multi ani cu impliniri si momente frumoase in viitor!
- Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La Multi Ani!#MesajeOnomastica.
- Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri. La Multi Ani!
-De fiecare dată când te uiţi la aceste flori să ştii că cineva, departe, se gândeşte la tine. Aş vrea să fie mai multe moduri în care să-ţi spun cât însemni pentru mine. Îţi trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori!
-Fie ca această zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri şi multă iubire! La mulţi ani!
-La multi ani! Sfintii Constantin si Elena sa te calauzeasca mereu!
- Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!#MesajeAniversare.
- Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume si sa ai parte numai de zile senine si insorite!
- Este doar inca o zi, dar este cea mai frumoasa din tot anul, caci este ziua ta! La multi ani, iubitule/iubito!#SmsSfElena.
- Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nume. La Multi Ani!
- Felicitari dragul meu cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!#MesajeSfConstantin.
- Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
- De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu