MESAJE DE 1 IUNIE: SMS-URI URARI SI FELICITARI DE ZIUA COPIILOR

Urari mesaje si sms de ziua internationala a copiilor

1. Dragul meu copil, ziua de 1 iunie te va face sa fii mai bun in viata..ziua de 1 iunie te va face sa ramai mereu un suflet d copil.

2. In aceasta zi in care florile iti zambesc,in care cerul e plin de fericire,in care fiecare raza de soare ne incalzeste inimile eu iti doresc tie la multi ani.

3. In aceasta zi de 1 iunie invata sa fii special si ajuta-i si pe ceilalti sa devina copii..joaca-te cu viata si invata sa iubesti tot ce te inconjoara/

4. De ziua ta ,de ziua copilului ,iti doresc sa ai mereu drumul plin cu flori si sa-ti urmezi firul vietii impreua cu cei care te iubesc ..

5. Iti multumesc ca existi copilul meu iubit si ca o data ca tine viata mea a renascut ,esti comoara din viata measi iti urez un dulce la multi ani.

6. Sa apreciem ziua de 1 iunie caci ea ne aminteste cat de fericiti ne fac copiii. Sa ne bucuram de surasul si de gingasia acestei zile si sa le daruim iubirea noastra..

7. Pentru tine copilul meu as vrea sa fie 1 iunie in fiecare zi, sa te vad cum zambesti si cum imi spui ca e ziua ta cu lacrimi de bucurie in ochi..

8. Florile sa-ti cada peste ochi, inima sa-ti rasune de dragoste,lumea sa-ti para magica si totul sa fie de vis...un 1 iunie de vis

9. Peste ani aminteste-ti aceasta zi si lasa un zambet sa incununeze chipul tau..peste ani amintete-ti clipa in care erai copil si eu ti-am zis la multi ani ...peste ani traieste iarasi ziua asta si aminteste-ti ca pentru mine vei fi mereu copil

10. La multi ani trebuie sa spunem copiilor din lumea asta..copiilor ce n-au parinti, copiilor ce nu stiu ce-i dragostea..copiilor care trebuie sa iubeasca..La multi ani voua dragi suflete!!

11. Sufletul tau de copil merita ce-i mai bun din lume..La multi ani cu dragoste de 1 iunie..cineva care te iubeste.

12. Iubeste,canta,zboara,fii copilul care trebuie sa fii de 1 iunie...daruieste fericire in ziua asta care din pacate trece prea repede.

13. Vei ramane in inima ta un copil toata viata,o sa serbam mereu ziua de 1 iunie ca azi...La multi ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu