DICTIONAR DE VISE ARS I INTERPRETARE VIS ARSURA I SEMNIFICATII VISE

DICTIONAR DE VISE ARS I INTERPRETARE VIS ARSURA I SEMNIFICATII VISE

Ce inseamna daca am visat ca sunt "ars"

A visa ca iti arde mina intr-un foc curat indica puritatea intentiilor si aprobarea prietenilor.

Daca iti ard talpile incercand sa mergi pe carbuni incinsi sau sa treci prin foc e semn ca vei duce la capat lucruri care altor li se par imposibil de infaptuit.

Iti vei pastra sanatatea obisnuita insa daca visezi ca focul te cuprinde si te mistuie inseamna ca interesele tale vor fi prejudiciate de cauza tradari asa zisi prieteni.#Interpretarevisearsura.

Atunci cand visezi ceva care arde incet inseamna ca e posibil ca in viitorul apropiat sa te casatoresti sau sa afli ca cineva din familia ta se va casatori insa mai poate simboliza si faptul ca e posibil sa te muti intr-o casa noua. Semnificatiiviseaarde.

Cand visezi o candela care arde inseamna ca vei afla noutati care te vor entuziasma iar daca visezi ca ceva arde foarte tare inseamna ca o persoana cunoscuta te vorbeste de rau si face toto posibil ca sa te ruineze. Un foc care arde foarte tare si are flacarile mari poate prevesti o etapa plina de esecuri in viata ta iar daca visezi un foc mai calm, care mocneste incet, inseamna ca vei reusi sa ai parte de noroc insa doar daca esti o fire mai blanda, in caz contrar vei avea neplaceri.#Visearsura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu