Statusuri si mesaje noi de suferinta si tristete pentru ea sau el

Status-uri noi originale de tristete, sms si mesaje de suferinta traite pas cu pas , ranindu-mi inima

M-am asezat poate pentru ultima oara sa scriu, intotdeauna am scris cu lacrimi in ochi si am incercat sa imi inec amarul si suferinta in scris. In ultimile seri petrecute cu tine simtiam cum cuvintele tale sunt ca niste ace care se infigeau in mine.
Nu mai pot nu mai am aier sa respir, nu mai pot sa plang fiecare lacrima care imi aluneca pe obraz este o mica parte particica din imensa dragoste pe care ti-o port. Incerc sa caut o iesire dar nu am, am inima in mii de bucatele si in fiecare din ia cate un cutit care se invarte, aceea inima era o data intreaga si plina de fericire, aceea inima era o data intreaga si plina de fericire, aceea inima care iti apartinea acum are numai suferinta.
Sufletul meu nu este aici cu mine, va fi mereu acolo, acolo unde esti tu.
Te-ai intrebat cata durere si dezamagire se ascunde in spatele unui zambet de-al meu? Nu stiu daca sunt o actrita buna dar am incercat sa ascund durerea si dezamagirea mea.


Ochii mei sunt doar sa am imaginea ta linga mine iar vocea pentru a putea rosti numele tau si a spune tuturora clipele minunate petrecute cu tine.
Nu mai pot privi acea stea la care ne uitam odata amandoi stiu doar ca e acolo sus si o rog doar sa te aduca dinou langa mine pentru a putea invata cu adevarat sa pretuiesc sa respect sa comunic sa ma bucur sa iubesc sa traiesc cu adevarat sa fim noi insine.
Imi este dor sa ne intelegem prin priviri prin tacere imi e dor sa te togi in parul meu, imi e dor sa ma faci sa te doresc, imi e dor sa te fac sa ma doresti, imi e dor de bataile inimii tale, imi e dor de mirosul pieli tale, imi e dor de buzele tale, imi e dor sa aud vocea ta spunandu-mi" te iubesc iubita mea". Sufletul meu se hraneste cu gesturile tale, mangaierile tale, cu zambetele tale.... al meu a murit..
Regretele ma doboara dar speranta e cea care ma ridica si ma face sa lupt.
Sper ca vom fi dinou impreuna ca ne vom strange in brate puternic ca ma vei tine la piept pentru a ma simti protejata si vom asculta melodia sau melodiile noastre fara sa plangem.
Cred ca iubirea o intalnesti o data in viata eu am gasit-o dar....am facut greseli pe care imi doresc sa le repar din tot sufletul imi doresc sa ma schimb sa fiu aceea persoana de care te-ai indragostit, imi doresc sa iti vad sufletul cum rade.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu