MESAJE TRISTE: Eu inca mai sufar dupa plecarea ta, dragostea mea

Am creat pentru dumneavoastra cateva mesaje noi si originale triste de suferinta , pe care din pacate le-am simtit eu pe pielea mea , sper sa va placa...

Credeam ca mai am o sansa la fericire, credeam ca te vei intoarce, iar eu imi voi recapata iar cheful de viata, dar nu a fost asa. Azi mai bine de un an mi-am dat seama ca tot ce credeam eu sunt doar niste iluzii proaste, niste vise care nu vor deveni niciodata realitate, ca tot timpul acesta de cand nu mai suntem impreuna ti-a sters saruturile mele de pe buze, distanta ti-a strivit amintirile cu mine, iar clipele petrecute impreuna nu au devenit decat un trecut indepartat de care poate nici nu vrei sa-ti amintesti.
Ma gandesc ca poate inca nu am dreptul sa fiu fericita poate nu sunt suficient de buna ca sa fiu fericita, sau poate tu n-ai fost suficient aproape de mine, na-i putut niciodata sa ma intelegi, sa ma crezi, sa ma iubesti, sa ma vezi. Poate nu suntem facuti unul pentru altul, poate anume ne-am intalnit ca sa nu fim niciodata impreuna.
In ciuda jocului frumos de cuvinte spus mai sus sunt amintiri care inca dor, care inca traiesc, care pentru tine poate nici n-au existat vre-o data, pe care poate nici nu le-ai observat. Cu toate ca mult timp ai fost pentru mine ce-a mai importanta persoana cred ca a venit timpul sa incep si eu sa traiesc sa invat sa traiesc fara tine, ceia ce tu ai facut-o demult.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu