Mesaje Dragoste de Valentines Day pentru el sau ea

Vreti mesaje sau sms de dragoste pentru Valentines day pentru prietena sau prietenul vostru , de aceea v-am pregatit cateva exemple semnificative in acest sens.

-Am o super reteta de tort: o ora de saruturi dulci, 100 grame iubire, o banana, 2 oua, 15 minute amestec, un geamat lung, 10 picaturi de frisca! Ce zici? O facem?!

-Cand te-am vazut prima oara mi-a fost frica sa nu te plac. Cand te-am placut, mi-a fost frica sa nu te iubesc . Cand te-am iubit, mi-a fost frica sa nu te pierd... iar acum mi-e frica sa traiesc fara tine. Te iubesc.

-Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa m-as apleca asupra umarului tau te-as strange in brate si as spune 'uite asta'.

-Poti sa spui ''TE IUBESC'' intr-o secunda?
Daca da,da-mi o secunda din viata ta,iti voi fura un minut te voi saruta o ora si te voi iubi o viata!

-Astept o raza sa-mi patrunda in suflet sa ma lumineze si sa-mi spuna 'te iubesc!' iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!

-Iubirea apare si dispare dar intotdeauna ramai cu gustul acelei perioade fericite cand iubesti .

-Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

-Dorul e focul in care ard sperantele dorintele durerile iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile...

-Visez doar la tine... visez ca vei fi mereu langa mine. Oare visul meu se va implini?

-Nu dispera cind soarta te apasa si nici nu plinge de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin.

-Ai uitat de mine si tristetea s-a instapanit in lume! As vrea o lacrima doar una care sa-mi inece obrazul sa lunece apoi sa sterga distantele ce ne despart.

-Daca as fi de gheata ai vedea cu ochii tai cum ma topesc cand imi zambesti, dar bine ca nu sunt pt ca altfel m-as fi topit deja.

-Cel mai trist lucru in lumeeste acela ca uneori sufletul ti-l ia tocmai acela ce nu are nevoie de el.

Daca as fii o lacrima in ochii tai m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele.Dc tu ai fi o lacrima in ochii mei nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!

-Pentru a trai am nevoie de batai de inima.Pt asta am nevoie de o inima.Pt o inima am nevoie de fericire.Pt fericiream nevoie de tine.

-Dragostea e lucrul acela intangibil care ne face multumiti cu ceea ce avem si nemultumiti de ceea ce suntem.

-Inima unui indragostit e ca o usa se deschide atunci cand nu te astepti si nu intotdeauna la usa este cine trebuie.

-A iubi inseamna a daarui mereu pana ce simti ca te stingi.Si totusi daruind iubire nu te mistuici...traiesti!

-Ai fost si ai ramas doar o amintire dar viata trece si voi lupta sa merg inainte...voi lupta precum trestia lupta inpotiva vantului .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu