MESAJE DE DRAGOBETE - SMS si FELICITARI de SFANTUL DRAGOBETE

SMS mesaje si felicitari de Sfantul Dragobete pentru iubita mea/iubitul meu, prietena sau prietenul meu

Fie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data cand iti vine in minte chipul meu si sa ti se incalzeasca sufletul de fericire si bucurie

Daca as fii o lacrima in ochii tai,m-as rostogoli pe obraz sa-ti ating buzele,iar daca tu ai fi o lacrima in ochii mei,nu as mai plange niciodata de frica sa nu te pierd!#Mesajededragobete.

De Dragobete lasa-ti inima sa zburde pe cararile iubirii … invata sa fii fericit, iubeste ca sa fii iubit!

De Dragobete nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit … pentru ca pur si simplu nu are final!

Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea ta, cand te-am vazut am stiut ca dragostea inca o victima a mai facut.#Smsdedragobete.

o viata as gusta din dulceata buzelor tale j nu m_as satura; o viata as alerga spre tine si nu as obosi; o clipa de ma vei parasi sigur as innebuni

Pentru fiecare zambet pe care il adunci in fiecare zi iti doresc cate un an de fericire.

Langa tine, ma pierd... Fara tine, ma regasesc si imi doresc sa ma pierd din nou.

Nu-mi vreau ochii daca nu te pot vedea in fiecare clipa, atunci cind iti repet numele simt cum flacara iubirii imi strabate intregul corp si se evapora in Univers.#Felicitaridedragobete.

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa suspini dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit!

Inima-mi plange cu suspine,fiindca tu nu esti langa mine.Stiu, departarea este grea,dar te rog nu ma uita!

In lumea asta exista doar doua lucruri de pret, Si ambele lucruri esti tu,Pentru ca tu esti si dragostea mea si viata mea !

Ti-am auzit numele si nimic nu m-a putut opri sa te intalnesc, mi-ai vorbit si am inteles ca nimic nu e intamplator. Ai simtit ca te caut si ai aparut odata cu Sfantul. DRAGOBETE, sa-mi darami o lume pentru a-mi construi alta, asa cum am visat.#Mesajededragoste.

Azi, de Dragobete, voi desena un cerc si nu o inima in jurul numelui tau. Pentru ca o inima se poate rupe dar un cerc ramane pentru totdeauna. Te iubesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu