Dictionar de vise. A VISA APA , limpede , tulbure , apa minerala

Apa in Dictionar de vise sau Talmacirea viselor , semnifiatia viselor , deslusirea viselor , Rolul viselor, apa curata sau apa murdara in vis , Apa minerala in vise.

Apa curata si limpede in vis iti va aduce prosperitate si bucurii.
Daca apa este murdara chiar noroioasa vei in pericol de a avea mahniri in locul placerilor de care ai avut parte.#Talmacireaviselor.
Cand visezi ca ti se umple casa cu apa este semn ca te vei importivi influentelor negative , dar daca vezi in vis ca pa se retrage atunci vei ceda in fata raului cu are te lupti.#Dictionardevise.
Daca incerci sa scoti apa afara din casa , iar piceoarele ti se uda din ce in ce mai tare , se prevad necazuri , boli sau ghinioane ce te vor influenta dar pe care le vei depasi prin veghea ta neintrerupta.
Acelasi lucru se poate spune despre apa murdara care inunda o nava.
Cand cazi intr-o mlastina esti advertizat ca vei face multe greseli regretabile si vei suferi amarnic de pe urma lor. #Semnificatiaviselor.
Daca visezi ca bei apa dintr-o mlastina vor urma boli , dar daca visezi cum bei apa limpede si racoritoare ti se vor indeplini cele mai fierbinti dorinte.#Deslusireaviselor.
Cand visezi ca te joci in apa va urma o brusca redesteptare a dragostei si a pasiunii: Daca iti picura apa in cap este semn ca aceasta redesteptare a ta va primi un raspuns din partea celui iubit.
Daca visezi ca bei apa minirala eforturile tale vor fi incununate de succes si iti vor vi satisfacute toate dorintele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu