Declaratii noi de DRAGOSTE de la ea pentru el

Esti indragostita si iti iubesti partenerul , vrei sa ii transmiti un sms , mesaj sau o declaratie iubitului tau si nu sti ce sa-i transmiti , noi iti venim in ajutor cu aceasta minunata declaratie de dragoste traita pe propria piele

Azi am avut chef de nazbatii dupa ce o buna parte a zilei am fost trista! Dar uite se face ora cand ai sa vi acasa. E ora noastra "puisor" ti-am pregatit o portie de curatenie! Ce zici? Nu sti cat de incantat vei fi dar uite! Ti-am pregatit o imagine , am cladit un cuib al dragostei ce in curand isi va cere drepturile. Gandeste-te ce am vrut sa-ti spun , ca de aceea esti baiat destept. Deci cuibul dragostei noastre trebuie sa fie mare , sa incapa: pitici , jucari , maimute , catei , muzica , tandrete , frenezie , caledura urmata de ploi de sampanie , trandafiri rosii si cu "A lot off love".
Si daca am inceput sa scriu invers sa procedam la fel , este Ziua indragostitilor (Dragobete) a iubirii si fericirii, e primavara , sa scotocim dupa tot cea fost urat , lacrimi , suferinta , si sa facem curat. Din casa si in noi , si a gandurilor noastre sa pornim la drum mana in mana so luam de la zerosi sa parcurgem drumul de care vorbeste Ghipsy Kings in cantec. #Declaratiidedragoste.
Drumul - eu + tu = noi , ce zici? Si acordurile muzicii sa infruntam viata, sa transformam viata a ta + a mea = a noastra , intr-o frumoasa corida pe scena vietii. Batem palma? Ne antrenam pe scena viatii? Am o singura rugaminte , poate ai sa ti cont de ea , e ziua dragostei, ziua valentines day , e o zi perfecta pentru a da startul. Te astept!
Si acum rugamintea: Asculta?#Poeziideiubire.
Invata-ma sa iubesc in intuneric
Arata-mi tarmul ce raneste vantul
Tu care fugi de lacrimi te rusinezi de propriul trup
Ti-ascunzi dupa ras cuvintele;
Aflami un fel de a iubii fara antidot
Acum cand patul mi-a devenit un rau lin,
Si-i greu sa scap de vartejuri
Si soarele dupa amiaza nu mai e odihna
Cel mult o voce ne cauta adancul cerului
Doar tu ma poti invata
Sa iubesc in Bezna.
Sa aflu drumul spre trup , fara ajutor
Fara cuvinte , fara suspine sa-l strang in brate
Si-a asa amara ta dragoste sa ma adore pana in adancuri
Si odaia transparenta sa inceapa incet incet sa lumineze
De la lumina cruda a ochilor tai.

Iubesc mult aceasta poezie , si as vrea s-o invat daca ma intelegi ce vreau sa-ti spun.#Declaratiideiubire.

Nu mai sunt fata de la 20 ani , cruda , naiva , un pic vesela , si 99% trista si bolnava de iubire , de a iubi si a fi iubita , asa o transformare a fetei intr-o femeie dulce si puternica. Iti intind un covor pe care sa faci minuni, sufletul mi lai cucerit! Iata covorul , mingea este in terenul tau! Nu cadea inapoi te rog , nu ma privi asa in ochi  , vad de jur imprejur frunze incoltite flori cu multe petale care se apleaca , vreau sa ma intind langa tine , ridicate , ia-ma cu tine-n veranda , acolo in intuneric sa te cuprind , sa ne-nfasoare bandajul vantului.#Povestideiubiriadevarate.

In camera am intins
Covoare cu iubiri
Sa ne rastogolim
Eu nu incoltesc nicaeri

"Iubirea ta este o epoca mai grea decat primavara"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu