Urari mesaje si sms de 8 MARTIE

Mesaje si sms de ziua femelior din lumea intreaga 8 Martie. Urari si felicitari pentru invatatoare, profesoare, mama mea

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru mine tu esti intreaga lume!

Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!

Ziua ta,zi de stea,zi frumoasa cum e ea,sincera fermecatoare,singura mea alinare.Te iubesc iubita mea!

Cum luna e stapina printre stele asa esti tu pentru mine,numai ca tu esti stapina inimi mele .La Multi Ani!

Un gand bun si o raza de soare de ziua ta,iubita mea.

Cu palmele tale vindeci orice rana,cu blindetea ta alini orice suferinta,insa de 8 Martie tu esti cea mai iubita fiinta de pe pamant.La Multi Ani!

Cata caldura,cata afectiune,cata tandrete,fericire si iubire iti doresti de ziua ta ,asa iti doresc dublu de ziua de 8 Martie.La Multi Ani,iubita mea!

Fericire si iubire,numai tu in asta lume sti cum sa faci bine,de aceea de 8 Martie vei simti ca esti singura finta care alina sufletul meu.

Poate ca pentru lume tu esti numai o persoana, dar pentru mine tu esti intreaga lume!

Iti doresc ca aceste zile de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, si mai sincer, te iubesc iuby!

Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele.

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara...

Chiar daca au in comun sensibilitatea, frumusetea, delicatetea… femeile sunt unice… “La multi ani!” fetelor, femeilor, mamelor si bunicilor!

Fluturele meu.... Frumusetea, ca si zborul si iubirea, de cenusa-si leaga firea.
De-i stergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face sa mai zboare.
Tu esti fluturele meu si promit ca niciodata nu voi sterge praful dragostei de pe aripile tale.

Daca vezi ca soarele-ti rade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu