Povesti si scrisori de dragoste

Noi povesti de dragoste pentru indragostiti el sau ea, texte si scrisori de iubire

lubito,Trezindu-ma din umbra noptii, am vazut in raza soarelui imaginea ta, de aceea as vrea sa imprim cu litere de aur in inima ta cuvintele mele.
E greu sa ma gandesc ca totul s-ar sfarsii si ca iubirea nu este vesnica, dar eu am jurat in adancul marii, iubire eterna si chiar de s-ar crapa pamantul si m-ar trimite la celalalt capat al lumii, eu tot aceeasi ochii negrii si plini de mister o sa iubesc. Iti jur iubire ce va stapanii intreaga mea viata si va depasii si viata de peste moarte, rupand umbra inspaimantatoare si nesfarsita negura a mortii, iar noi doi sa stapanim totul, cerul, soarele , lacurile, viata si sa luminam moartea ce nu ne poate despartii. Tu esti prezenta in orice clipa a vietii mele, de tine imi amintesc, marea, muntele, campiile si dealurile.
Prin bunatatea si blandetea ta se poate invinge orice greutate,in umbra trupului tau ma simt in siguranta si inteleg din privirea ta ceea ce este bine si imi dau seama ca tie iti pasa de mine. Sting tigarea cu gandul ca ma poate ucide si m-ar indeparta de tine.
Tu esti totul pentru mine, apa, aer si lumina si de aceea iti spun ca
TE IUBESC!!
Al tau iubit....

Scrisoare de dragoste
Tot ce vei citi, este o mica, dar lunga exprimare a sentimentelor care ma
chinuie, care nu ma lasa in pace, sentimente fara de care nu as putea trai.
Am scris pe cerul albastru, dar norii mi-au sters cuvintele. Am scris pe
tarmul marii, dar valurile mi-au sters cuvintele. Am scris in Yahoo mail sin
in inima mea, si nimic si nimeni nu imi va putea sterge cuvintele.(din inima ca din mail..poate).

Scrisoare de dragoste
E ciudata viata , e ciudat modul cum iti rezerva surprizele , e ciudat cum spulbera orice  continuitate de trecut ... e pur si simplu incredibil ceea ce se intampla in jurul nostru ... m-am tot gandit la coincidentele acestea perpetue... nu inteleg nimic... incercam sa fim mai  buni... incercam sa aratam afectivitate , incercam sa ne facem remarcati , incercam sa ne  dam silinta cat mai mare in tot ceea ce facem , incercam sa fim cat mai sinceri si cat mai onesti , incercam sa nu facem persoana de langa noi sa sufere , mai bine acea suferinta sa  ne afecteze pe noi , ne doare sa stim ca persoana la care tinem sufera , ne doare sa stim ca  persoana la care tinem nu se simte bine , ne omoara gandul ca persoana la care am visat  atata timp nu poate fii a noastra...ne doare ca dupa atata timp de suferinta si destin  nedrept lucrurile nu se indreapta , ne doare sa stim ca persoana la care tinem ,desi nu am intalnit-o de mult, se afla in bratele altcuiva , ne doare sa stim ca ceea ce visam nu se gaseste pe lumea asta plina de ura si de prostie , ne doare ca mergem acasa si nu avem la cine sa ne gandim , ne doare ca suntem singuri !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu