Sfantul Andrei: Mesaje si sms Sf. Andrei

Sfantul Andrei: Mesaje si sms Sf. Andrei

30 noiembrie este trecuta in calendarele bisericesti ortodoxe cu litera rosie, ca o adevarata sarbatoare a crestinismului romanesc. Ea premerge zilei de 1 Decembrie, Ziua Nationala sau a unitatii romanilor de pretutindeni. Astfel, se uneste spiritual  sarbatoarea Bisericii romane cu sarbatoarea Romaniei. Crestinismul nostru, al romanilor, este de origine apostolica, iar aceasta i se datoreaza Sfantului Andrei.
Din cei 595.793 de romani aniversati la sarbatoarea Sfantului Andrei, 293.838 sunt barbati, iar 301.955 sunt femei. -"La multi ani!" tuturor celor care duminica, 30 noiembrie, isi vor serba onomastica.
Statistici nume si derivati:Andreea (254.656 de persoane), 21.292 sunt Andra, iar 19.054 raspund cand sunt strigate Andrea. Totodata, 6.616 poarta numele Andreia, iar 337 sunt Andruta, Andrusa, Andrusca.
Mesaje si sms-uri de Sfantul Andrei - Felicitari si urari de sarbatori Andreea, sa ai parte de dragoste si fericire in viata
Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.
La multi multi ani, Andrei! Fie ca soarele sa straluceasca mereu in viata ta cat si in cariera. Sa fi mereu fericit, sanatos si iubit. Niciodata sa nu-ti piara zambetul acela frumos de pe buze. Noi te iubim si vom fi mereu alaturi de tine
Andrei si Andreea sa fiti fericiti pentru toata viata si sa petreceti cu drag in aceasta zi sfanta.
Mesaje si sms-uri de Sfantul Andrei.Urari si felicitari de Sf Andrei.Mesaje de Sf.Andrei.
La multi ani! si Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu!
Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani Andrei!
Cu ocazia sarbatoririi numelui, Andreea, din partea mea primesti un calduros SMS DE LA MULTI ANI, sa ai parte de multa sanatate, multe realizari si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu