Mesaje de dragoste I Sms-uri de iubire pentru iubit si iubita

Mesaje de dragoste I Sms-uri de iubire

Vrei sa cuceresti pe cineva drag cu un sms sau mesaj de dragoste?
Atuci trimite cateva dintre exemplele de mai jos...succes!

SMS de iubire 1
Toata lumea ar vrea sa fie ca si Soarele, pentru a-ti lumina viata. Eu as prefera sa fiu ca Luna, pentru a putea sa-ti luminez cele mai intunecate clipe, atunci cand soarele nu iti lumineaza viata.

SMS de dragoste 2
Daca ochii tai sunt precum cea mai minunata stea; daca zambetul tau e ca soarele ce straluceste ziua; daca sarutul tau e ca mierea si daca TU esti UNIVERSUL meu ce-as mai putea sa-i cer lui Dumnezeu? TE IUBESC!!!

SMS de dor si iubire 3
Pasii mei s-au ascuns in urma ta, iar daca cerul ar putea sa te-aduca inapoi la mine, as culege-n palma o stea... sa te am pe tine langa inima mea...

SMS LOVE 4
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine:tu sau viata?Eu voi spune ca viata,iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!

SMS-uri si mesaje de dragoste 5
Am un inger langa mine ma pazeste pt tine, eu stau si ma rog mereu sa-ti tina sufletul meu ca al tau este plecat, in mine incorporat.

SMS-uri gratuite 6
Ceea ce-ti scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucati de suflet si minte, caci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!

SMS LOVE 7
Catelul are o catelusa, vrabioiul are o vrabiuta, motanul are o pisicuta, broscoiul are o broscuta, porumbelul are o porumbita... tu nu vrei sa ma ai pe mine?

SMS de dragoste 8
Saruta-ma si vei vedea stelele.Iubeste-ma si ti le voi da.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu