Felicitari si sms onomastice sau aniversare pentru persoana iubita

Felicitari si sms onomastice sau aniversare pentru persoana iubita

Ai un sarbatorit sau o sarbatorita, si ti la ea foarte mult, atunci invant-o cu un mesaj aniversar, sms onomastica de ziua numelui, cu aceste minunate texte.

1.Casatoriti pe.....
De-a lungul anilor
Am umblat cu tine, in paduri verzi,  adanci;
Pe tarmuri de nisip.
Si cand o fi
Ca timpul pe pamant
Sa se fi terminat
In Eden de-asemeni
Mana-mi vei avea.
Aniversare fericita Destinatar!
Te iubesc.

2.Eu sunt dragostea
Se spune ca pot zbura, desi nu am aripi. Se spune ca plutesc pe spuma marii, desi nu stiu sa inot. Unii mi-au simtit caldura in noptile racoroase, desi nu sunt foc. Desi nu ma puteti vedea, sunt intre doi indragostiti oriunde s-ar afla. Sunt sclipirea din ochii copilului tau. Sunt ascunsa in urmele lasate devreme pe fata mamei. Sunt puterea tatalui tau pentru a proteja caminul. Si totusi.... Se spune ca sunt mai puternica decat granitul, cu toate ca nu am mai multa greutate decat o lacrima. Unii spun ca nu m-au cautat niciodata, cu toate astea eu ii insotesc mereu. Se spune ca imi pierd forta cu trecerea timpului, dar sunt nesfarsita. Si desi nu ma puteti auzi, dansez pe suntetul rasului de copii. Sunt intretesuta in soaptele fierbinti de pasiune. Sunt in binecuvantarile bunicilor. Intampin plansetele de-abia venite pe lume. Si totusi .... Unii spun ca sunt o floare, cu toate ca sunt si samanta. Unii nu au incredere in mine, cu toate ca eu cred mereu in ei. Se spune ca vindec bolile, desi hranesc si sufletul. Desi nu ma puteti atinge eu sunt mana blanda a tandretii. Sunt atingerea pe care o simti pe obraz noaptea, sunt imbratisarea unui copil. Sunt dragostea....
Destinatar
Poemul este minunat! Stii la ce ma gandesc cand dragostea imi vine in minte? Ma gandesc la tine pentru ca tu esti dragostea mea, esti toul pentru mine.

3.Mereu cersim vietii ani mai multi, asa-n nestire,
Ne razvratim, ne plangem de pierderea noastra,
Si inca nu-ntelegem ca fara de iubire
Se vestejeste Timpul in noi ca floarea-n glastra;
Rupt din eternitate, el vrea taram asemeni
Din care-altoiul subred sa-si traga seva noua;
Noi il primim cu gheata si-l rasadim in cremeni
Cand Dragostea-i unica vecie data noua.
Ci-n van acum te manii pe mine si m-arunci,
Minunile iubirii n-au stavile pe lume;
Ca Lazar la auzul duioaselor porunci,
Oricand si ori de unde ma vei striga pe nume,
Chiar de-as zacea in groapa cu lespedea pe mine,
Tot m-as scula din moarte ca sa alerg la tine.
Aniversare fericita!

4.Dragostea este prietenie arzand
Dragostea este prietenie arzand, este incredere reciproca, este daruire si iertare. Este fidelitate in timpuri bune si rele. Se multumeste cu mai putin decat desavarsirea si ingaduie slabiciunile omenesti. Dragostea este  multumita cu prezentul, are sperante pentru viitor si nu zaboveste asupra trecutului. Este cronica zilnica a nemultumirilor, problemelor, compromisurilor, micilor dezamagiri, marilor victorii si a muncii continue spre teluri comune.
Mesaj- de- aniversare- text- dragoste- iubire
Draga mea Destinatar,
Impreuna am ajuns foarte departe, am castigat lupte si am indurat lipsuri. Dar intre toate nejunsurile au fost si fericire, rasete, emotii si bucurie. Vreau sa-ti multumesc pentru toate astea si sa-ti urez o aniversare fericita.

5.Adesea se spune ca dragostea face ca lumea sa se invarta. Cu toate astea, este prietenia cea care tine existenta noastra tumultoasa pe un teren stabil. Prietenia adevarata da multele din ingredientele necesare unnei vieti fericite: este baza pe care se construieste o relatie durabila, este liantul ce ne leaga in armonie si este linistea de care avem nevoie atunci cand lumea de afara-i haos. Prietenia adevarata e ca o oglinda ce reflecta esecurile si slabiciunile noastre, fara insa a ne distruge credinta in meritele noastre.
Mai mult decat pentru orice iti sunt foarte recunoscator ca esti sotia si prietena mea.
Aniversare fericita!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu