Mesaje SMS de Valentines Day 2013, felicitari Sfantul Valentin


Valentine's Day 2013 Mesaje sms si felicitari pentru cei indragostiti, 14 februarie 2013

Dumnezeu, inainte de a crea DRAGOSTEA, te-a creat pe TINE, apoi DRAGOSTEA ca sa iti fie daruita. Dupa toate acestea m-a creat pe mine sa ti-o pot DARUI.

Te iubesc si fiecare zi cu tine este Valentine’s Day si va fi mereu pentru eternitate!

Daca de Sfantul Valentin unii sarbatoresc ziua indragostitilor, de Dragobete noi vom sarbatori ziua iubirii noastre. Te pup dulce.

Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt Superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?

Iarta-mi ochii pentru ca te admira. Mi-ai furat inima cand te-am vazut. Fa-ma ciudat sau nebun dar de cate ori inima-mi bate numele tau eu il rostesc!

160 de caractere nu-mi sunt de ajuns sa-mi exprim dragostea, asa ca restul va trebui sa ti-l imaginezi.

Nu ma intreba ce simt cand suntem despartiti: e ca si cum o parte din mine n-ar mai fi.

Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.

Te iubesc, si stiu ca sti asta si o sa- ti demonstrez in continuare ca putem fi fericiti , si putem sa ne inteegem bine atata timp cat amandoi lasam de la noi si ne intelegem unul pe celalat, eu ce stiu e ca te iubesc si ca nu mai vreau sa te pierd. HAPPY VALENTINE’S DAY!!!

Happy Valentine’s Day si… iti multumesc ca existi, ca esti langa sufletul si pe placul sufletului meu, ca esti vesel si optimist, ca ma faci sa rad, sa visez… din nou… sa fiu fericita… Te iubesc!

Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna!

In aceasta zi speciala iti doresc sa gasesti dragoste si fericire in orice lucru si in orice persoana din viata ta! La multi ani!

M-AI FACUT SA SIMT ETERNITATEA PRIN LACRIMA CE O VERSI DIN IUBIREA MEA SI AM SIMTIT CA TOTUL SE REDUCE LA A TA FIINTA. TEIUBESC E FOARTE PUTIN SPUS..E BANAL..E O METAFORA A TACERII CE DOAR NOI STIM SA O DEFINIM CA SUBLIM....TE IUBESC!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu